Decors & Stands

Feb 16, 2019, 3:51
FÆK . plant your event

FÆK . plant your event

05 februari 2018

Als verhuurder van artificiële bomen, -planten en -bloemen streeft FÆK voortdurend naar vernieuwing om steevast de beste service en de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Sinds kort heeft FÆK ook enkele monsterexemplaren van bomen ter beschikking en zijn er bovendien tal van andere nieuwigheden.

De grootste bomen in het huidige assortiment van FÆK zijn 6,15 m hoog. Binnenkort worden echter ook bomen van 8 m aangeboden. Zoals alle andere worden deze in verschillende delen opgebouwd, wat als voordeel heeft dat deze op om het even welke locatie kunnen gemonteerd worden. De opbouw en afbouw van alle bomen gebeurt steeds door het team van Faek en zit in de huurprijs inbegrepen.

Naast de bomen werd het assortiment uitgebreid met heel wat andere nieuwe artikelen zoals flowerwalls, floating gardens, hangende spiegels, kerstbomen, verlichting, …

Er werd ook voor een nieuwe standaard pot gekozen, die zowel de looks als het ecologische aspect meeheeft. De Ecopots van FÆK zijn nagenoeg onbreekbaar en vervaardigd uit gerecycleerde kunstof. Daardoor zijn ze bijzonder duurzaam. Daarenboven werden deze ontworpen door een architect waardoor ze een tijdloze functionaliteit en esthetiek uitstralen. Een ideale combinatie dus.

Deze en nog vele andere artikelen zullen terug te vinden zijn in de nieuwe catalogus die volgende maand uitkomt.

Voor previews van de nieuwe artikelen houdt u best de Instagram, Facebook of Pinterest pagina’s van FÆK  en Levi Party Rental in de gaten.

www.levipartyrental.be - www.faek.be