Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 20:39
Organic Concept zorgt voor stijlvol decor op Eccentric

Organic Concept zorgt voor stijlvol decor op Eccentric

22 mei 2015

Van 30 april tot en met 4 mei vond op het strand van Knokke-Heist de veertiende editie plaats van het befaamde luxe lifestyle-event Eccentric plaats.

In het hart van de beurs boden twee 'Silhouette'-tenten van Organic Concept de bezoekers de gelegenheid even te verpozen en te genieten van al het mooie dat de beurs te bieden heeft.

Eccentric koos dit jaar doelbewust voor een andere aanpak.

Het gerestylede evenement behield enkel de beste ingrediënten uit het roemrijke verleden en voegde daar tal van nieuwigheden aan toe. Het meest stijlvolle evenement van het jaar laat de bezoekers kennismaken met de meest bijzondere merken en producten, doet ons dromen van verre oorden en verlangen naar nieuwe en onontgonnen mogelijkheden.

Het prestigieuze gebeuren vond plaats in Knokke-Heist, de perfecte achtergrond voor een event dat stijl, elegantie en verfijning verpersoonlijkt. Bij een stijlvol evenement hoort vanzelfsprekend ook een stijlvolle inrichting.

In het hart van Eccentric plaatste Organic Concept twee prestigieuze Silhouette tenten van 14 x 32 m elk: één tent fungeerde als locatie voor de optredens en de sfeervolle bar, de andere tent bood onderdak aan de VIP Business ruimte. Als decoratieve elementen koos Organic voor Japanse lampionnen die op hun beurt hun steentje bijdroegen aan de warme en exclusieve sfeer van Eccentric.

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :