Vaste & tijdelijke locaties

Sep 20, 2020, 5:58
Organic Concept brengt sfeer op Tuindagen in Beervelde

Organic Concept brengt sfeer op Tuindagen in Beervelde

03 juni 2016

Van 6 tot en met 8 mei vonden in het Park van Beervelde de ondertussen wijd en zijd bekende Tuindagen plaats. Niet minder dan 24.000 bezoekers genoten er niet alleen van het prachtige weer, maar evenzeer van de talrijke stands en de bloemenpracht van het schitterende domein. Ook Organic Concept, dat met het Park van Beervelde een partnership heeft afgesloten, was van de partij.  

Dankzij het goede weer en meer dan 200 deelnemende stands heerste drie dagen lang ‘La Vie en Rose’ in het Park van Beervelde. Langs de dreven van wat één van de mooiste privé domeinen van het land mag genoemd worden, boden de deelnemende handelaars een uitgelezen selectie aan van het beste wat er op gebied van tuinen, bloemen en planten te vinden is. De Tuindagen zijn vandaag de dag veel meer dan een doorsnee plantenbeurs. Het evenement, dat overigens ook in het najaar plaatsvindt, is een aangenaam dagje uit geworden voor het hele gezin. Wandelen door het prachtige domein, inspiratie opdoen langs de standen, genieten van een picknick of gezellig tafelen met familie, vrienden en kennissen, … het kan allemaal in Beervelde.

Voor dat gezellig tafelen konden de bezoekers terecht bij conceptcateraar De Feestarchitect. Enerzijds was er de Silhouette tent met een zelfservice onder de Populieren en anderzijds het restaurant in het Koetshuis. Dit jaar koos de cateraar voor een vernieuwde zelfservice waar men kon kiezen voor frietjes gebakken in een Oldtimer friteuse met stoofvlees, Haute Dogs met speciaal bereide worsten of verse pizza’s gebakken op Green Eggs. In het Koetshuis was er keuze uit klassieke gerechten zoals bijvoorbeeld asperges op z’n Vlaams en vol au vent. Er werd gedurende de drie dagen heel wat geproefd van al dat lekkers, een geslaagde editie!

Organic Concept zorgde mee voor de sfeervolle omkadering met niet minder dan vier Stretchtenten en twee Silhouette tenten die op strategische plaatsen werden opgezet om de bezoekers even te laten verpozen. Opvallend: de vlaggetjes van de grote Silhouette-tent kaderden perfect in het thema. Ook dat was een realisatie van Organic Concept die zich voortaan ook partner van het Park mag noemen en regelmatig (letterlijk) zijn tenten op het domein zal opslaan.

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :