Vaste & tijdelijke locaties

Sep 20, 2020, 5:16
Partners in Crime: 
Liberty Vintage en Let There Be Light

Partners in Crime: 
Liberty Vintage en Let There Be Light

05 juni 2018

Met heel veel enthousiasme stelt Organic-Concept hun twee zusterbedrijven voor. Beide bedrijven vormen de perfecte aanvulling op het aanbod van
 Organic-Concept. Want wat heeft een prachtige tent op een betoverende locatie te bieden, zonder uniek meubilair, decoratie, verwarming en verlichting? Samen met LV en LTBL slagen ze erin om eender welke locatie om te toveren tot een magische plek!

Voor Liberty Vintage is de keuze van een uniek, elegant meubilair, dat is afgestemd op de geest van het evenement, een essentiële stap in het ontwerp en nog meer het succes! Voortdurend op zoek naar de nieuwste trends, biedt LV een originele en op-maat-gemaakte collectie aan die je kan (her)ontdekken op de website: www.liberty-vintage.com. Laat je inspireren door de verschillende stijlgidsen en ontdek alle mogelijkheden.

Love at first sight?

Neem contact op via hello@liberty-vintage.com of bel naar +32 (0)3 369 33 03.

Let There Be Light is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van unieke verlichting en decoratie voor exclusieve evenementen. Het aanbod is dan ook afgestemd op eender welke indoor en outdoor locatie. Sfeer en karakter is hun handelsmerk. Ontdek hier de veelbelovende collecties. Ben je geïnspireerd, maar heb je nog nét iets anders in gedachten? Let There Be Light gaat graag de uitdaging aan om jouw idee te realiseren!

Meer info?

Contacteer hen op het emailadres hello@ltbl.be of telefonisch op het nummer +32 (0)3 369 69 56 en zij bespreken graag de mogelijkheden.
Neem zeker ook een kijkje op de website: www.ltbl.be

organic-concept.com

Meer van Organic Concept :