Decors & Stands

Oct 2, 2023, 13:00
Let There Be Light stelt twee nieuwe collecties voor: Desert Dreams en Concrete Jungle

Let There Be Light stelt twee nieuwe collecties voor: Desert Dreams en Concrete Jungle

08 oktober 2018

Let There Be Light, zusterbedrijf van Organic-Concept, is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van unieke verlichting en decoratie voor exclusieve evenementen. Ontdek hun laatste nieuwe collecties!

Desert Dreams: een unieke en magische toets voor jouw event

Deze collectie is geïnspireerd op de schoonheid van het Midden Oosten en zijn cultuur. Felle kleuren, gecombineerd met warme aardetinten zijn de norm voor deze buitengewone stukken die je hart sneller doen slaan. Hou jij van magie en mysterie en ben je op zoek naar unieke decoratie voor jouw event? Zoek niet verder. Let There Be Light helpt je je droomevent te realiseren!

Nieuwsgierig? Bekijk hier de collectie.

Concrete Jungle: de perfecte combinatie tussen moderne functionaliteit en strakke designs

In deze collectie spitst Let There Be Light zich toe op de architecturale en sterke vormen van het licht. Krachtige lijnen en geometrische figuren die meteen de juiste aandacht trekken, zorgen ervoor dat je in een mum van tijd de sfeer creëert die je in gedachten had. Maak je creatie helemaal af met de bijhorende strakke decoratiestukken.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de collectie.

Op zoek naar ideeën voor jouw event? Laat je inspireren door de nieuwe catalogus van Let There Be Light!

Let There Be Light is méér dan alleen verlichting. Dankzij met zorg gekozen accessoires schep je meteen de juiste sfeer. Van idyllische arbors en backwalls tot eigenzinnige, tijdloze designs die elke ruimte omtoveren tot jouw gewenste sfeer. Daarnaast biedt Let There Be Light ook mooie bloemen- en groendecoratie voor een maximale betovering.

Bekijk hier de nieuwe catalogus en ga op ontdekkingsreis doorheen de adembenemende collecties. Ben je geïnspireerd maar heb je nog nét iets anders in gedachten? Let There Be Light gaat graag de uitdaging aan om jouw idee te realiseren!

Meer van Organic Concept :