Vaste & tijdelijke locaties

Dec 8, 2019, 14:45
Organic-Concept hoofdsponsor voor het goede doel ‘La tête hors de l’eau’

Organic-Concept hoofdsponsor voor het goede doel ‘La tête hors de l’eau’

22 november 2017

Na het grote succes van de marathon van New York, waar vorig jaar 150 mensen aan deelnamen voor ‘La tête hors de l’eau’, organiseerde de vzw die kinderen met een handicap aan de ledematen ondersteunt, op 14 oktober 2017 een eigen marathon: Brussels Celebrity Marathon. Als hoofdsponsor mocht Organic-Concept vanzelfsprekend niet ontbreken.

De Brussels Celebrity Marathon werd georganiseerd door VO-Event en vond plaats in de David Lloyd Club in Brussel. Zoals de naam aangeeft, werden een aantal grote namen uit de Belgische sportwereld van vroeger en nu bij het project betrokken, en verder ook zoveel mogelijk paralympiërs die in 2016 aan de Spelen in Rio deelnamen.

La Tête hors de l’Eau kon rekenen op de actieve en enthousiaste steun van o.a. Eddy Merckx, verschillende medaillewinnaars van Rio en heel wat andere atleten en sportploegen. Ook twee televisiezenders hadden hun steun toegezegd. Concreet werden er 12 loopbanden opgesteld waarop 12 teams elkaar aflosten om 42,195 km kilometer te lopen. Elke kilometer die gelopen werd, is een overwinning op zich.

Organic-Concept ging een hoofdsponsorship aan en realiseerde er verschillende tentenconcepten. “We vinden het als onderneming een vanzelfsprekend engagement om goede doelen te ondersteunen”, aldus Organic-Concept. “We willen graag iets terugdoen voor de samenleving, dat is niet alleen een manier om ons te integreren in de maatschappij maar het werkt ook inspirerend en zorgt voor onderlinge verbondenheid. Samenwerken met goede doelen is voor ons een prima invulling om aan maatschappelijk verantwoord ondernemen te doen.”

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :