Vaste & tijdelijke locaties

Aug 8, 2020, 20:29
Organic-Concept sloeg voor het 5de jaar op rij de handen in elkaar met Tomorrowland

Organic-Concept sloeg voor het 5de jaar op rij de handen in elkaar met Tomorrowland

14 september 2018

Tomorrowland 2018 was een editie om ‘u’ tegen te zeggen. Organic-Concept werkte ook dit jaar samen met de organisatie om er een topfestival van te maken. Ze plaatsen er niet zomaar enkele tentenconcepten, maar een volwaardige stage!

Elk jaar reizen mensen van over de hele wereld af naar Boom voor ’s werelds nummer 1 electronic dance music festival, Tomorrowland.

Ook dit jaar, was het weer een editie om ‘u’ tegen te zeggen. In samenwerking met hun 2 zusterbedrijven (Liberty Vintage en Let There Be Light), realiseerde Organic-Concept, voor het eerst, hun eigen, volwaardige stage.

Zo kon je hen terugvinden op de Leaf Stage en aan het Brasa Restaurant & Bar met hun Silhouette Tenten, sfeervolle Wooden Flat Domes en leuke Bamboo Tipi’s. In The Organ of Harmony, gepresenteerd door Versuz, was het gezellig vertoeven en relaxen onder de Stretch tenten van Organic-Concept. De zachte kleuren van hun tenten, gecombineerd met de houten, op bloemen gebaseerde setting en de kleurrijke decoratie van A&D Events gaven het gebied een zalige en ontspannen sfeer.

Maar ook achter de Main Stage vertegenwoordigde Organic-Concept de VIP voor de artiesten, alsook de VIP overkapping aan de Water Stage. Verder plaatsten ze ook nog verschillende losstaande tenten op het festivalterrein en plaatsten ze op ‘Dreamville’ een volledig ‘Chill-Out’ tentendorp.

Met de TML-vibes in gedachten, kijkt Organic-Concept ondertussen al uit naar een volgende, misschien wel nog geweldigere, editie van Tomorrowland.

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :