Vaste & tijdelijke locaties

Sep 20, 2020, 5:53
Antwerp Gin Days en Organic-Concept hadden er "gin" in

Antwerp Gin Days en Organic-Concept hadden er "gin" in

03 mei 2016

Onder de noemer "Heeft u er Gin in?" vonden tijdens het eerste weekend van april The Antwerp Gin Days plaats aan de Noorse Zeemanskerk in Antwerpen. Het driedaagse gebeuren kreeg flink wat bijval en kreeg ginliefhebbers van over het hele land over de vloer. Ook Organic-Concept was opnieuw van de partij om de bezoekers een comfortabel onderkomen te bezorgen.

Drie dagen lang proeven en genieten van gin, momenteel de populairste sterke drank bij uitstek: met dat idee in het achterhoofd zagen The Antwerp Gin Days het levenslicht.

Het gebeuren vond zowel binnen als buiten plaats met indoor ginstanden en tastings, terwijl de bezoekers outdoor van een glas konden genieten aan de buitenbar. Ook een hapje mocht natuurlijk niet ontbreken, vandaar dat onder de noemer Tast Toe een aantal kwalitatieve foodtrucks het beste van zichzelf gaven aan de iconische Noorse Zeemanskerk. De foodtrucks stonden opgesteld rondom een witte Stretchtent die door Organic-Concept werd geplaatst. Een tweede Stretchtent vormde dan weer de overkapping aan de ingang voor een fotowall.    

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :