Vaste & tijdelijke locaties

Aug 8, 2020, 20:19
We Can Dance 2018: Organic-Concept in het Wilde Westen!

We Can Dance 2018: Organic-Concept in het Wilde Westen!

24 september 2018

We Can Dance – het beach boutique festival waar experience centraal staat, vond dit jaar voor de zesde keer plaats op het strand van Zeebrugge. Het centrale thema? Acid Cowboys. Organic-Concept bouwde dit jaar het unieke stukje Wilde Westen.

Organic-Concept werkte, voor de zesde keer op rij, samen met WECANDANCE. Ook dit jaar klopte het totaalplaatje helemaal: schitterende decors, verklede medewerkers en een ongelofelijke sfeer. Het westernthema kwam mooi tot zijn recht dankzij de grote beige Stretch Tenten in verschillende vormen met de houten vloeren, de unieke verlichting en de westerndecoraties zoals strobalen, paardjes en bankjes met koeienvel.

Organic-Concept plaatste eveneens verschillende formaten Silhouette tenten en hun Wooden Flat Dome. Elke tent had zijn unieke functie: de food area, cocktail bars, lounge ruimtes, dansvloeren met bijhorend podia voor de DJ of artiest, makeup-, kapper- en glitterstandjes…

De strikte ‘no fast food-policy’ is niets nieuws op dit hippe festival. De gekende sterrenchefs Sergio Herman en Syrco Bakker kookten er dan ook heerlijke lekkernijen voor de festivalgangers. Wat wél nieuw is sinds dit jaar, is de link met Pure C, het gerenommeerde restaurant van Sergio Herman in Cadzand.

Kortom, deze WECANDANCE-editie was een groot succes. Organic-Concept is er volgend jaar weer bij. Jullie ook?

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :