Vaste & tijdelijke locaties

Sep 20, 2020, 5:32
That’s what Christmas is all about!

That’s what Christmas is all about!

19 december 2017

Elke stad heeft wel een kerstmarkt met gezellige chalets waar je je met je geliefden kan verwarmen aan een vuurkorf. Volgens DROH!ME en LABELLE verdient kerst nog meer dan dat. Dankzij de prachtige tenten van Organic-Concept trotseerden de organisatoren én bezoekers de koude en werd het een waar succes!

In 2008, nog voor de komst van pop-ups, verzamelden Géraldine en Valentine 100 % Belgische kunst en artisanale producten op een expomarkt, LABELLE. Belgische creativiteit mag in de schrijnwerpers staan en jong talent moet de kans krijgen om in contact te komen met het publiek.

Samen met DROH!ME organiseerde LABELLE van 6 t/m 10 december een Christmas sale met creatieve talenten: een kerstmarkt met Belgische en buitenlandse kunstenaars, ontwerpers en designers, kleding voor groot en klein, chocolade, thee, decoratieve voorwerpen, koekjes, snoep, juwelen en nog veel meer.

LABELLE CHRISTMAS MARKET past perfect binnen het feeërieke kader van DROH!ME aan de rand van het Zoniënwoud. Een groen recreatiepark dat ruimte biedt aan zowel jonge als oude(re) Brusselaars door een breed gamma aan activiteiten en animatie.

392017organic site

Een greep uit het programma:

  • Getalenteerde en verrassende exposanten
  • Creatieve workshops voor groot en klein: schilderen, verhalen lezen, kerstkransen, zonder afval
  • Zone voor ontspanning: leesruimte, yoga en pilates
  • Natuur en ontdekking: ponywandelingen en nordic walking
  • Food: warme cider, raclettes, wafels en vele proeverijen
  • En niet te vergeten: de komst van Sinterklaas op woensdag 6 december, een luchtkasteel en grime voor de kinderen

Je kon er wandelen door de markt met ambachtelijke en creatieve producten. Er waren creatieve workshops voor groot en klein, en natuurlijk kwam de Sint ook even langs! Bovendoen kon je er daarnaast ook genieten van heerlijke proeverijen én kon je er een echte Ardense kerstboom kopen, ontbijten en tijd doorbrengen met je familie of luisteren naar mooie verhalen. 

That’s what Christmas is all about!

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :