Vaste & tijdelijke locaties

Aug 8, 2020, 5:36
Het tragische liefdesverhaal van Romeo en Julia in Kursaal Oostende

Het tragische liefdesverhaal van Romeo en Julia in Kursaal Oostende

01 maart 2018

Balletvoorstelling Romeo en Julia in Kursaal Oostende op 11 mars 2017

Dit stuk van William Shakespeare inspireerde heel wat componisten, waaronder ook P. Tchaikovsky. Laat je onderdompelen in dit tragische verhaal waar de liefde tussen 2 jonge mensen overheerst, vertolkt in een magische balletvoorstelling gebaseerd op muziek van P. Tchaikovsky.

Romeo en Julia is misschien wel het meest tragische liefdesverhaal ooit. Omdat de liefde tussen Romeo en Julia door beide ouders wordt gedwarsboomd bedenken ze een plan om toch bij elkaar te kunnen zijn. Julia neemt een drankje waardoor ze dood lijkt. Dit plannetje loopt echter verkeerd waardoor Romeo echt denkt dat ze is overleden en zelfmoord pleegt. Julia wordt wakker, ziet hem liggen en pleegt ook zelfmoord. “Liefde tot de dood ons scheidt”.

Upgrades

Theatermenu: aperitief, 3 gangen-diner, wijnen, water en koffie incl + pauzedrankje. Aanmelden in het restaurant 2u voor aanvang van de voorstelling.

The perfect gift: voucher voor 2 glazen champagne en een tapasbordje om te genieten tijdens de pauze + voucher voor de roman “Romeo en Julia” om thuis na te genieten (vouchers aan de bar in te ruilen voor drankjes, tapasbord en boek)

Praktische Info

Datum

  • 11/03/2018 om 19:00

Tickets

  • € 60 - € 48 - € 40 - € 35 (incl reservatiekosten)

Upgrades

  • Theatermenu: € 65
  • The Perfect Gift: € 40

Reservatie

  • 0900 40 850 (max € 0,50 / min)
  • Boxoffice Toerisme Oostende

Organisatie

Kursaal Oostende vzw

www.kursaaloostende.be

Meer van Kursaal Oostende :