Vaste & tijdelijke locaties

Oct 2, 2023, 13:37
You’re the one that I want!

You’re the one that I want!

15 januari 2018

Bal Rat Mort pakt in Kursaal Oostende voor de 120ste editie uit met het thema ‘Grease, an evening of 50’s & 60’s fun’. Spring jullie Cadillac in en kom op zaterdag 3 maart feesten tijdens het mooiste themabal van het land!

Geen bal zonder de juiste outfit! Heren, haal jullie glimmende pak uit de kast of kom lekker rebels in een lederen jasje met een vetkuif. Bakkebaarden zijn een pluspunt. Vergeet ook geen kammetje in jullie binnenzak om jullie haar tijdens het wilde dansen weer in de plooi te leggen.

Dames, de oorlog is al een tijdje voorbij, dus toon jullie vormen! Kleurrijke jurkjes met hoge hakken, een strak topje en knalrode lippenstift. Jullie haar kan in een haarband of laat grote krullen leggen. Hebben jullie een beetje hulp nodig? In de Beauty Boudoir kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een coupe en make-up in thema. Het is bovendien helemaal gratis. Of... laat jullie inspireren door Elvis Presley of Marilyn Monroe, twee stijliconen uit de jaren vijftig!

Waag jullie aan een twist, jive, swing of Boogie Woogie met de beste Rock ‘n Roll dansmuziek met levende jukebox Dj Chris Barrow. De hele avond zijn er live acts en optredens, een fotocorner, een kostuumwedstrijd en een heuse American Diner om een hamburger en milkshake te smullen!

Laat je onderdompelen in de sfeer van toen en bestel nu al jullie tickets voor Bal Rat Mort!

Praktische info

Zaterdag 3 maart 2018 in Kursaal Oostende

Tickets

  • VVK: € 25 (incl reservatiekosten)
  • ADD: € 30 (incl reservatiekosten)

Champagnetafel

  • € 270 (incl reservatiekosten)
  • 6 toegangstickets / 2 flessen champagne / gereserveerde statafel

Upgrade

  • Bal Rat Mort Special: € 35 (incl reservatiekosten)
  • 1 voucher main course in de American Diner, 4 drinkvouchers (geldig voor alle dranken m.u.v champagne en speciale sterke dranken)

Reservatie

  • 0900 40 850 (max € 0,50 / min)
  • Boxoffice Toerisme Oostende

www.kursaaloostende.be

Meer van Kursaal Oostende :