Vaste & tijdelijke locaties

May 31, 2020, 18:46
Kursaal Oostende stunt met paasacties

Kursaal Oostende stunt met paasacties

28 maart 2018

Kursaal Oostende stunt tijdens de paasvakantie met Flashy, het sportieve paaskonijn. Elke dag van de vakantie kan je via een tip op de Facebookpagina te weten komen waar het konijn zich bevindt. Wie het eerst op de locatie is wint de prijs van de dag. Op Pasen en paasmaandag is er bovendien een speciale kortingsactie van 25% op de deelnemende evenementen.

Spot Flashy en win

Flashy is het sportieve paaskonijn van Kursaal Oostende. Van 31 maart tot en met 15 april zal het konijn zich ergens in Oostende verstoppen. Wie Flashy tussen 12.00 en 14.00 uur als eerste kan vinden wint de hoofdprijs van de dag. Er wordt in de loop van de ochtend telkens een tip vrijgegeven op Facebook. De hoofdprijzen zijn onder andere tickets voor de musical Flashdance, familietickets voor de zomerexpo, tickets voor Frans Bauer en vele andere evenementen in het Kursaal.

Tweedaagse paaskorting

Op Pasen en paasmaandag is er een korte maar krachtige kortingsactie geldig op verschillende evenementen in het Kursaal. Er geldt op elk evenement 25% korting. De korting kan online vrijgegeven worden via www.kursaaloostende.be door gebruik te maken van het codewoord ‘pasen’. Ook telefonisch op het nummer 0900 40 850 en in de toeristische dienst van Oostende is de korting beschikbaar.

Alle info en voorwaarden kan je vinden op www.kursaaloostende.be/pasen.

www.kursaaloostende.be

Meer van Kursaal Oostende :