Vaste & tijdelijke locaties

May 31, 2020, 18:17
De grootste oudejaarsavondparty van de kust is terug!

De grootste oudejaarsavondparty van de kust is terug!

17 oktober 2017

Kursaal Oostende organiseert al voor het vijfde jaar op rij ‘NYE Deluxe’ tijdens oudejaarsnacht. Een ticket° geeft toegang tot drie zalen met een eigen muziekstijl. Grote namen als DiMaro, Sven Ornelis, Yves Deruyter en Coco Junior staan op het programma. Er zijn ook verschillende arrangementen mogelijk, waaronder een walking dinner en een VIP tafel met vrienden.

312017kursaal site

Succesformule

Kursaal Oostende organiseert al voor het vijfde jaar op rij ‘NYE Deluxe’. Het succesvolle concept bestaat erin dat één ticket recht geeft op toegang tot drie verschillende zalen, elk met een eigen muziekgenre. De Main Room is de grootste zaal met dj’s als DiMaro en Sven Ornelis. De Ambi Room staat voor ambiance met de leukste dansmuziek en een live optreden van Coco Junior. Soirée Retro is een bestaand concept dat in de Lounge van Kursaal Oostende de befaamde Retro House fuiven organiseert. Soirée Retro host de derde zaal met ronkende namen als Phi Phi, Bolle en Yves Deruyter.

Walking dinner

Na het succes van de vorige editie werd er opnieuw voor gekozen om een culinair buffet uit te werken. De plaatsen zijn beperkt voor deze formule om de kwaliteit en een vlotte bediening te kunnen garanderen. Er zijn zitplaatsen voorzien aan hoge tafels en de dranken zijn inbegrepen tijdens het eten.

VIP tafel met vrienden

Naast de upgrade naar een VIP-ticket bestaat de mogelijkheid om je eigen VIP-tafel aan te kopen. Een tafel geeft recht op 8 VIP-toegangstickets, drie flessen sterke drank met frisdranken of champagne, een hapjesbord, party gadgets en gratis vestiaire. Een tafel kost 650 euro en er zijn slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar.

Vroegboekkorting

Reguliere toegangstickets kosten 29 euro in voorverkoop en geven toegang aan de drie verschillende zalen. Het gebruik van de toiletten is tevens inbegrepen in de prijs. Een ‘VIP ticket’ kost 60 euro en een uitbreiding met het walking dinner kost 90 euro bovenop je gewenste toegangsticket. Tickets reserveren kan via www.kursaaloostende.be, op het nummer 0900 40 850 of in de toeristische dienst van Oostende (open 7/7). ° Er is een vroegboekkorting geldig van 5 euro per ticket tot eind oktober.

www.kursaaloostende.be

Meer van Kursaal Oostende :