Vaste & tijdelijke locaties

Dec 16, 2018, 20:18
5 tips bij gebrek aan creativiteit

5 tips bij gebrek aan creativiteit

17 oktober 2017

We hebben het allemaal al meegemaakt, een writer’s block of simpelweg een compleet gebrek aan inspiratie. Helaas komt de nodige ingeving niet altijd vanzelf: creativiteit moet je stimuleren. En daar hebben we bij Thermae Boetfort zo onze methodes voor:

Zorg voor rust

Vlakbij de drukte van Brussel en Mechelen, in een klein groen dorpje genaamd Melsbroek, liggen onze sfeervolle thermen. Ingericht op een unieke locatie, het 400 jaar oude kasteeldomein Boetfort. Een mix van historisch erfgoed en wellness en een ware oase van rust. Die rust en vrijheid geeft je de ruimte om te mijmeren en vrij te associëren.

Zorg voor ontspanning tijdens en na de uren

Na inspanning volgt uiteraard ontspanning en laat dat nu net onze specialiteit zijn. Een yoga-sessie tussen twee vergaderingen door, een quizavond, een relaxatiesessie onder collega’s? Het kan allemaal!

Zoek inspiratie buiten je werkomgeving

Als je gefocust bent op een doel, heb je een beperkte blik. Je herkent vast de eureka-momenten die zich voordoen na een nachtje slapen, tijdens een work-out of na een lange wandeling. Zorg er dus voor dat je voldoende andere zaken leest, bekijkt, hoort. Ook zaken die niets met je werk te maken hebben. Prikkel je geest, maar ook je lichaam. Een stevige massage kan je hoofd zowel leegmaken als inspireren.

Zorg voor goed materiaal

Onze twee vergaderruimtes zijn uitgerust met alle nodige faciliteiten, van VGA & HMDI-connectie tot cozy corner. Zo krijg je meer klaar in minder tijd. Dat geeft rust, wat op zich weer goed is voor de creativiteit. Efficiëntie en werkcomfort zijn immers belangrijke ingrediënten om je creativiteit te stimuleren!

Zorg voor brandstof

Elke dag, elke seconde verslindt ons lichaam enorme hoeveelheden energie, want een mens werkt niet vanzelf, dat geldt ook voor je team. Een uitgebreid ontbijtbuffet, royale lunch of gastronomisch diner, aan jou de keuze!

Begint het te kriebelen om eens niet in een alledaagse witte ruimte te brainstormen maar de creativiteit te laten vloeien in een 400 jaar oud kasteeldomein?

Stuur dan een mailtje naar incentives@thermae.com en wij zorgen voor de rest!

www.thermae.com

Meer van Thermae Boetfort :

Thermae Boetfort