Vaste & tijdelijke locaties

Nov 18, 2018, 8:38
Relaxatie: de sleutel tot succes

Relaxatie: de sleutel tot succes

26 juni 2017

In een wereld die constant sneller draait is het nodig om af en toe eens een moment voor jezelf in te lassen. Om écht te ont-spannen; kortom even alle spanningen los te laten. Want we hebben allemaal wel wat last van stress, niet?

Uiteraard heeft elk van ons nood aan een portie positieve stress om de dag tegemoet te gaan. Meer zelfs, het is noodzakelijk. Helaas zorgen een te drukke werkplanning, filerijden, het huishouden e.d. wel eens voor een verhoogd spanningsniveau.

Onlangs volgden onze opgieters een introductie tot relaxatietechnieken. Zij organiseren regelmatig relaxatiesessies in Thermae Boetfort. Naast de ontspanning die je in onze thermen kan vinden, laten we je kennismaken met technieken die je bovendien zelf in je leven kan toepassen.

Maar wat is dat nu eigenlijk, een ‘relaxatiesessie’? Het is vooral even tijd nemen voor jezelf, een moment van rust, uit je doe- en denkmodus gaan en gewoon even “zijn”. De oefeningen uit deze relaxatiesessies verhogen niet enkel de productiviteit, ze zorgen er ook voor dat je sneller nieuwe mogelijkheden ziet in een uitzichtloze situatie. Je zal beter kunnen omgaan met stress en vooral ook rustiger blijven. Alleen maar voordelen dus!

Ben je geïnteresseerd om samen met je team te vergaderen in één van onze vergaderzalen en daarbij een relaxatiesessie in te lassen? Geen enkel probleem, onze medewerkers zorgen ervoor dat je een aanbod op maat krijgt. Dineren in ons restaurant, een broodjeslunch in de vergaderzaal, een heerlijke overnachting in het hotel of genieten van onze wellnessfaciliteiten? Stuur een mailtje met je wensen naar incentives@thermae.com en wij zorgen voor de rest!

Want relaxatie is tenslotte dé sleutel tot succes!

www.thermae.com

Meer van Thermae Boetfort :

Thermae Boetfort