Vaste & tijdelijke locaties

Apr 27, 2024, 0:30
Neem deel met je collega’s aan de 6U Trophy BRUSSELS KART!

Neem deel met je collega’s aan de 6U Trophy BRUSSELS KART!

27 juni 2017

Op zondag 17 september 2017 vindt in BRUSSELS KART de 17de editie plaats van de jaarlijkse 6U Trophy. Zowel bedrijven als particulieren zijn er die dag van harte welkom om met een zelf samengesteld team deel te nemen aan een spannende race waarbij fun en teamgeest centraal staan.

Een leuk en sportief dagje beleven met familie, vrienden, klanten of collega’s op een schitterend in- en outdoor racecircuit? Dan hoeft u niet langer te twijfelen. De 6U Trophy van en in BRUSSELS KART op 17 september leent zich uitstekend voor een spannende activiteit die ook prima geschikt is als incentive of teambuilding.

De deelnemers stellen zelf hun raceteam samen en kunnen zich helemaal uitleven op een 1 kilometer lang in- & outdoor circuit. Ambiance verzekerd, ook bij regenweer want het outdoorcircuit blijft open. Net als bij alle andere kartactiviteiten blijft veiligheid absolute prioriteit. Ervaren baancommissarissen zorgen voor een vlekkeloos verloop van de strijd op het circuit. De deelnemers hoeven zelf niets mee te brengen. Racehelmen en –pakken (tot XXL) én wetsuits zijn beschikbaar.

Elke ploeg bestaat uit minimum vier tot maximum acht piloten. Minimum vijf pilootwissels zijn verplicht gedurende de race, waaraan elke ingeschreven piloot deelneemt.

BRUSSELS KART Kart stelt die dag ook graag haar Clubhouse en zonnig terras beschikbaar voor de deelnemers en hun supporters. Met een panoramisch zicht op het circuit is het de ideale plek om te genieten van de rijkunsten van vrienden of collega’s en de race op de voet te volgen. Ondertussen kunt u ook de inwendige mens versterken, de keuken en de bar blijven doorlopend open.

Naar aanleiding van de 20ste verjaardag van BRUSSELS KART Kart bieden de organisatoren een unieke verjaardagsprijs die zowel kart, benzine, racepakken (wet & dry), personeelsbezetting, helm, balaclava, dossierskost, en vooral … een sensationele dag vol fun en actie omvat.

17 september 2017 is een autoloze zondag in (onder meer) de Brusselse binnenstad, maar dat is geen probleem. BRUSSELS KART is immers uitstekend gelegen in Groot-Bijgaarden op een steenworp van de Ring en de E40 en is ook die dag perfect bereikbaar.

Meer info en inschrijvingen: mail@brusselkart.bewww.brusselskart.be

 

Meer van Brussels Kart Expo :

Brussels Kart Expo