Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 16:04
Succesvolle eerste editie van Fuel in Brussels Kart Expo

Succesvolle eerste editie van Fuel in Brussels Kart Expo

19 mei 2017

Op 9 mei 2017 organiseerde MEDIALAAN de eerste editie van ‘Fuel’, een seminarie over de impact van de nieuwste technologieën op media en telecommunicatie, in hall 2 van Brussels Kart Expo. Organisatoren en marketeers lieten er zich graag inspireren met de innovaties van morgen en woonden diverse sessies rond een nieuwe manier van denken bij.

‘Fuel your business with tomorrow’s innovations’: met dit motto in het achterhoofd gaf Fuel het podium aan onder andere artificiële intelligentie, virtuele realiteit en connectiviteit om een nieuw perspectief te bieden op het transformeren van de industrie.

Shermin Voshmgir kwam vertellen over haar onwrikbare geloof in de Blockchain. Steven Van Belleghem, medeoprichter van Nexxworks en Snackbytes, nam zijn publiek mee naar een wereld van moderne klantrelaties. En dit op een slimme, enthousiaste en inspirerende manier. En William Bao Bean onthulde de strategieën achter 'platform thinking'.

De organisatie koos voor Brussels Kart Expo, niet alleen omwille van de uitstekende ligging op een boogscheut van de E40 en de Brusselse Ring en de ruime parkeermogelijkheden, ook de flexibiliteit van de prominente locatie speelden een rol bij de keuze.

www.brusselskartexpo.be

Meer van Brussels Kart Expo :

Brussels Kart Expo