Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 0:55
Afwerkingsbeurs trekt recordaantal bezoekers in BRUSSELS KART EXPO

Afwerkingsbeurs trekt recordaantal bezoekers in BRUSSELS KART EXPO

09 december 2016

De vakbeurs Dag van de Afwerking lokte eind november meer dan 4.300 bezoekers naar de hallen van BRUSSELS KART EXPO. Op de beurs kunnen vakmannen producten en technieken uit de afwerkingssector zelf testen en beleven.

Vorig jaar brak de Dag van de Afwerking alle records op vlak van standhouders, bezoekers en beursoppervlakte, maar dit jaar was het nog beter en werden de cijfers nogmaals overtroffen.

“De beursoppervlakte in BRUSSELS KART EXPO werd uitgebreid tot ruim 9.000 m², er waren 140 standhouders en maar liefst 4.335 professionals vonden de weg naar onze beurs”, vertelt Roger Bruyns, voorzitter van de Beroepsvereniging voor Afwerkingsbedrijven (BEWAP). “Dit jaar ging de organisatie nog een stap verder in de evolutie van vakbeurs naar een échte belevingsbeurs. Dat ontdekten de bezoekers in de gloednieuwe demonstratietent waar 19 standhouders doorlopend hun producten en technieken demonstreerden.”

De Dag van de Afwerking verkaste enkele jaren geleden naar BRUSSELS KART EXPO en dat bleek een uitstekende zet. De expohallen zelf bieden tot 8.800 m² oppervlakte en zijn niet onderkelderd. Dat maakt een aanzienlijk snellere en vlottere op- en afbouw mogelijk, aangezien vrachtwagens rechtstreeks worden toegelaten in de hallen zelf.

Niet alleen de flexibiliteit van de hallen, ook de ruime parking en de uitstekende ligging in Groot-Bijgaarden – al veel langer bekend als ‘de poort van Brussel’ – weten zowel de organisatoren als de bezoekers te overtuigen. BRUSSELS KART EXPO zal dan ook volgend jaar opnieuw onderdak bieden aan de leidinggevende vakbeurs voor de afwerkingssector.

www.brusselskartexpo.be

Meer van Brussels Kart Expo :

Brussels Kart Expo