Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 12:11
Exclusief genieten in privé- of bedrijfssfeer in ‘Het Bierkasteel’

Exclusief genieten in privé- of bedrijfssfeer in ‘Het Bierkasteel’

09 december 2016

Met ‘Het Bierkasteel’ opende brouwerij Van Honsebrouck afgelopen zomer een gloednieuwe multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte in Izegem. Met inslaand succes, want amper een paar maanden later investeert de brouwer van onder meer het befaamde Kasteelbier alweer in de uitbreiding van het ultramoderne complex. Tot en met 23 december kunnen bezoekers ook terecht in een gastronomisch pop-up restaurant én in een exclusieve Bierhütte.

‘Het Bierkasteel’ is de naam van een imposant brouwerijcomplex.

“Genieten, degusteren, feesten, ontdekken, vergaderen, … alles krijgt er een nieuwe en totaal onverwachte dimensie”, vertelt Bruno Lambert. “In de eerste plaats is Het Bierkasteel een sfeervolle locatie voor feesten, seminaries, opleidingen, meetings, enz. in zowel privé- als bedrijfssfeer. We bieden meerdere ‘state of the art’ zalen, gaande van een design boardroom voor 16 personen tot en met een unieke feestzaal waar 300 mensen in stijl feest kunnen vieren. ‘Het Bierkasteel’ presenteert zich als het kasteel van de 21ste eeuw, overgoten met een hightech sausje. Er is niet alleen de unieke sfeer, ook de technologie met bijvoorbeeld grote schermen en de modernste multimedia spreekt tot de verbeelding. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor uiteenlopende activiteiten die bovendien met een bezoekje aan de brouwerij zelf kunnen gecombineerd worden.”

Daarnaast is er een hippe brasserie waar het ruime aanbod aan bieren kan geproefd worden en men kan genieten van een heerlijke maaltijd.

“Bezoekers kunnen ook terecht in onze unieke bierboetiek en in een leerrijk bezoekerscentrum met rondleiding waar alles over het brouwersvak uit de doeken wordt gedaan. ‘Het Bierkasteel’ staat open zowel voor groepen, bedrijven en verenigingen als voor de individuele levensgenieter of het gezin op zoek naar een daguitstap met meerwaarde. ‘Het Bierkasteel’ is overigens makkelijk bereikbaar en beschikt over een parking voor 250 wagens.”

Dat de brouwerij niet bij de pakken blijft zitten, blijkt uit de nieuwe investering van niet minder dan 500.000 €.

“We breiden het complex momenteel uit met een aparte keuken voor event catering. Wij doen trouwens alles ‘in house’, de klant hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. We hebben onze eigen chefs die exclusieve recepturen ontwikkelen met bier als smaakmaker. Ons personeel zorgt in hun stijlvolle outfit voor een perfecte ontvangst en bediening in een sfeervolle, warme sfeer. In de brasserie kan iedereen terecht van dinsdag tot zaterdag, doorlopend van 12.00 u tot 22.00 u.”

Omdat de brasserie wegens de uitbreidingswerken nog tot 2 januari 2017 niet toegankelijk is, schuift ‘Het Bierkasteel’ een schitterend alternatief naar voor. “Onder de noemer Winter@Bierkasteel serveert een pop-up restaurant in ‘Alpen-stijl’ tot en met 23 december 2016 authentieke winterse gerechten. Op het binnenplein is het dan weer aangenaam toeven in een echte Bierhütte, terwijl een après-ski DJ elke dag vanaf 17.00 u voor de nodige animatie zorgt.”

www.bierkasteel.be

Meer van Het Bierkasteel :

Het Bierkasteel