Vaste & tijdelijke locaties

Sep 21, 2020, 2:31
Bierkasteel opent gezellige bruine kroeg met dochter Michelle aan de tap

Bierkasteel opent gezellige bruine kroeg met dochter Michelle aan de tap

27 november 2017

Dankzij de voortdurende investeringen mag het Bierkasteel van brouwerij Van Honsebrouck in Izegem zich één van de meest succesvolle eventlocaties noemen. Zowel bedrijven als particulieren komen er graag langs voor diverse events. Maar dat betekent niet dat de familie op haar lauweren rust. Met Michelle’s Pub opent de brouwerij op 1 december een nieuwe trekpleister. De ‘bruine kroeg’ wordt in goede banen geleid door Michelle, dochter van Lindsey en Xavier Van Honsebrouck.

Het afgelopen jaar rondde het Bierkasteel vlot de kaap van 50.000 bezoekers en de brouwerij wil die teller graag nog een stukje hoger zien klimmen. Eén van de speerpunten die daarvoor zal zorgen, wordt ongetwijfeld Michelle’s Pub, een sfeervol concept dat perfect aansluit op de bestaande faciliteiten. De bruine kroeg is het geesteskind van Michelle Van Honsebrouck, waarmee meteen de zesde generatie van de familie in de brouwerij aan de slag gaat. Michelle studeerde af aan de hotelschool Ter Duinen en genoot ook een opleiding aan de School for Butlers and Hospitality in Herstberge.

Michelle’s Pub wordt ingericht in de Troonzaal die tot vandaag als kleine(re) feestzaal en ontvangstruimte dienstdeed. De kroeg wil een gezellig kader creëren waar bezoekers van de brouwerij van een tasting kunnen genieten, maar waar evenzeer passanten en liefhebbers van de befaamde bieren welkom zijn. Op de menukaart prijken verder ook een aantal biercocktails en eenvoudige, maar smaakvolle en betaalbare gerechten die zowel door individuele bezoekers als door groepen kunnen genuttigd worden.

Naar de talrijke bezoekers toe speelt Michelle’s Pub een extra troefkaart uit. Ook mensen die enkel iets willen drinken of een kleine hap verkiezen, kunnen perfect terecht in de vlot toegankelijke en authentiek ingerichte bruine kroeg.

De pub is open vanaf 1 december 2017 van dinsdag tot zaterdag van 10 uur tot 20 uur.

Vorig jaar scoorde de brouwerij uitstekend met het sfeervolle Winter@Bierkasteel en de bekende Bierhutte die als partylocatie erg in trek was. Dat concept wordt nu geïntegreerd in Michelle’s Pub. De pub is immers ook open zijn tussen Kerst en Nieuwjaar en stelt een aantal toffe activiteiten, met onder meer DJ-sets en vooral een heel gezellige kerstsfeer, in het vooruitzicht. Bedrijven kwamen vorig jaar reeds graag op bezoek met collega’s en klanten voor een eindejaarsdrink !

www.bierkasteel.be

Meer van Het Bierkasteel :

Het Bierkasteel