Vaste & tijdelijke locaties

Sep 20, 2020, 5:29
Drukke start van de herfst voor Organic-Concept

Drukke start van de herfst voor Organic-Concept

27 november 2017

Het begin van de herfst viel voor Organic-Concept samen met een bijzonder drukke week met drie opeenvolgende evenementen waar de authentieke tentenstructuren andermaal de aandacht trokken. Naast de Zoute Grand Prix en de Tuindagen bij het park van Beervelde deed ook trouwbeurs I do I do beroep op de diensten van Organic-Concept.

Op 5 oktober 2017 vond de achtste editie van de Zoute Grand Prix opnieuw plaats in Knokke-Heist, en in het bijzonder, het trendy gedeelte rond het Zoute. Dit prestigieuze oldtimerevent kon ook deze keer weer rekenen op de steun van de lokale overheid en op de samenwerking met verschillende trouwe sponsors en merken. Zo ontwierp Riverwoods de ‘Zoute Grand Prix collectie’ en hield Riverwoods Beach Club een barbecue voor hun genodigden onder één van de authentieke tentenstructuren van Organic-Concept.

Een dag later plaatste Organic-Concept naar jaarlijkse gewoonte een zevental tentenconcepten voor de wondermooie Tuindagen bij het park van Beervelde. De afgelopen herfst-editie was weer een groot succes! De Tuindagen bij het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.

Zo’n 15.000 bezoekers overspoelden het Park van Beervelde. Een beetje regen op zaterdag kon de pret niet bederven. De organisatie blikt dus graag terug op deze editie en vindt het fijn dat hun nieuwe initiatieven, de paddenstoelenwandeling en de cursus bloemschikken in de smaak is gevallen.

Het derde evenement vond plaats in het Zuiderpershuis van Antwerpen, waar er weer veel belangstelling was voor de moderne trouwbeurs I do I do. Dat kan ook moeilijk anders met het aanwezige Belgisch talent! Een veertigtal standhouders toonden op unieke wijze hoe je je trouwdag op de perfecte manier kan invullen en aankleden. Foodtrucks, handgemaakte trouwringen, workshops, livemuziek, het stond allemaal op het programma van I do I do.
Organic-Concept, ook actief in het verhuur van tenten voor huwelijksfeesten, zette ter plaatste één van hun stretch tentenconcepten neer zodat deze live bewonderd kon worden!

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :