Vaste & tijdelijke locaties

Sep 20, 2020, 5:35
We Love Marie kerstmarkt trotseert winterprik

We Love Marie kerstmarkt trotseert winterprik

15 december 2017

De zesde editie van de kerstmarkt ‘We love Marie’ vond plaats op het Van de Weyngaertplein, in Ekeren. Het Mariefonds, dat het evenement organiseert, liet zich niet doen door het slechte weer en ook de bezoekers namen de sneeuwbuien en de modder nadien er zonder morren bij. Organic-Concept steunde het goede doel alvast met één van hun tentconcepten zodat de kerstmarkt overdekt kon plaatsvinden.

Het Mariefonds staat voor doeltreffende hulp aan langdurige zieke kinderen. De giften aan ‘We Love Marie’ worden gebruikt om Sterrenwachters te schenken aan zieke kinderen in ziekenhuizen. Verder wordt ook een deel van de ontvangsten overgemaakt aan organisaties die steun bieden aan langdurige zieke kinderen om het leed van deze kinderen te verzachten.

Ook dit jaar werd het kerkplein omgetoverd tot een feeëriek decor. Het Marieteam zorgde voor originele kerscadeautjes. Onder meer de Jachthoornblazers van Brasschaat en het kinderkoor van de Openluchtschool Sint-Ludgardis in Brasschaat, verzorgden de muzikale animatie. Uiteraard ontbrak de Kerstman niet. Het werd vooral een gezellige namiddag met z’n allen onder de Organic-Concept tenten op het plein.

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :