Vaste & tijdelijke locaties

Sep 20, 2020, 5:56
Organic Concept zorgt voor passende infrastructuur op WeCanDance

Organic Concept zorgt voor passende infrastructuur op WeCanDance

11 oktober 2016

Dankzij een indrukwekkende line-up én het zonnige weer mocht WeCanDance afgelopen zomer opnieuw een pak muziekliefhebbers verwelkomen op de Zeedijk in Zeebrugge. Het ‘electronic beach festival’ schakelde Organic Concept in voor de plaatsing van diverse tenten op de festivalsite, waaronder ook de Main Stage.

In het weekend van 13 en 14 augustus genoten meer dan 20.000 bezoekers van galactische sferen op WeCanDance, het ondertussen wijd en zijd bekende elektronische boutique festival aan de Belgische kust. De organisatie koos dit jaar immers voor 'space' als thema en had niets aan het toeval overgelaten om naast de muziek ook de sfeer en de beleving centraal te zetten. Op het terrein konden de bezoekers zich bijvoorbeeld culinair laten verwennen aan diverse eetstanden. Voor The Jane van topchef Sergio Herman werd de grootste Silhouette tent van Organic-Concept voorzien.

Ook de andere Silhouette tenten werden verspreid over het terrein ingezet als gezellige foodcorners en fungeerden als sfeervolle plekken om even met vrienden te verpozen.

De grootste Stretchtent, die de naam ‘Silver Cloud’ meekreeg, was dan weer de ideale pleisterplek voor de topDJ’s. Zij haalden er hun beste muzikale mixen boven om het enthousiaste publiek extra te verwennen.

www.organic-concept.comwww.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :