Vaste & tijdelijke locaties

Aug 8, 2020, 20:21
Organic-Concept bindt de strijd aan met de weergoden op Wild Jo’s Market

Organic-Concept bindt de strijd aan met de weergoden op Wild Jo’s Market

05 december 2017

Wild Jo’s Market, het initiatief van drie Antwerpse vrienden die jonge ondernemers de kans geven om hun grote passie aan het grote publiek te tonen, vond dit jaar voor de 3de keer plaats. Het tegenvallende weer zette gelukkig geen domper op de feestvreugde. Met dank aan de tentenstructuur van Organic-Concept.

Wild Jo’s Market is meer dan een markt, mensen komen er voor de leuke inrichting en sfeer, genieten er van de verrassende wereldkeuken en het lekkere bier, spotten er modetrends, enzovoort. Het evenement vond plaats op 21 oktober 2017 aan de voormalige opslagplaats van Stadsbrouwerij De Koninck. Tijdens elke editie overspoelt de site van de brouwerij met nieuw talent en ontdek je een heleboel start-ups, terwijl lokale artiesten en muzikanten voor live muziek zorgen.

Dankzij de tentenstructuur van Organic-Concept konden de standhouders ontsnappen aan de regenachtige weersvoorspellingen en werd het weer een geslaagde editie!

Precies hetzelfde kan gezegd worden van Marry Me, de trendy trouwbeurs die één dag vroeger werd georganiseerd in Etterbeek. Ook dit was weer een groot succes, mede dankzij de aanwezigheid van de tenten van Organic-Concept.  

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :