Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 21:22
Collect-Hit kiest opnieuw voor BRUSSELS KART EXPO

Collect-Hit kiest opnieuw voor BRUSSELS KART EXPO

19 september 2016

Op zondag 2 oktober heten de organisatoren van Collect-Hit de liefhebbers en verzamelaars van onder meer speelgoed en strips welkom op de 16de editie van de beurs in BRUSSELS KART EXPO. De prima ligging van de locatie, de uitgebreide parkeermogelijkheden en de accomodatie zelf lenen zich uitstekend voor dit internationale event. 

Collect-Hit is dé internationale ontmoetingsplaats voor liefhebbers en verzamelaars van oud speelgoed en poppen, reclame-objecten, strips en toebehoren, oude documenten en affiches.

BRUSSELS KART EXPO verwelkomt op zondag 2 oktober niet minder dan 200 standhouders, afkomstig uit tien landen. Meer dan de helft van de exposanten komt uit het buitenland. Samen met de Belgische deelnemers presenteren zij van 10.00 u tot 15.30 u een bijzonder uitgebreid en kleurrijk aanbod in de hallen van BRUSSELS KART EXPO.

Na het succes vorig jaar maakt ook het concept ‘Vintage World’ opnieuw deel uit van het programma. De liefhebber vindt hier objecten, meubels en juwelen terug uit de periode 1925-1975 en kan er volop proeven van een echte ‘vintage sfeer’. Als klap op de vuurpijl zal ook een echte Amerikaanse ‘school bus’ uit de fifties boordevol vintage spullen aanwezig zijn.

Waarom BRUSSELS KART EXPO? Dat is eenvoudig: de locatie kan prat gaan op een strategische ligging (aan de poort van Brussel) en beschikt bovendien over een grote aanpalende parking van 2.500 parkeerplaatsen.

Bezoek ook even de website www.toymarket.eu

www.brusselskartexpo.be

Meer van Brussels Kart Expo :

Brussels Kart Expo