Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 20:19
BRUSSELS KART EXPO opnieuw pleisterplaats voor Collect-Hit

BRUSSELS KART EXPO opnieuw pleisterplaats voor Collect-Hit

20 september 2017

Op zondag 1 oktober 2017 blazen de liefhebbers en verzamelaars van onder meer speelgoed en strips opnieuw verzamelen op de 17de editie van de beurs Collect-Hit in de gebouwen van BRUSSELS KART EXPO. De prima ligging van de locatie, de uitgebreide parkeermogelijkheden (2500 parkeerplaatsen!) en de accommodatie zelf lenen zich uitstekend voor dit internationaal gereputeerde event.

De uitstekende reputatie van Collect-Hit lokt elk jaar, op de eerste zondag van oktober, een select gezelschap van verzamelaars/handelaars van oude poppen/speelgoed naar BRUSSELS KART EXPO in Groot-Bijgaarden. De bezoekers vinden er speelgoed uit de 19de en 20ste eeuw bevinden op niet minder dan 600 tafels in de ruim 5.200 m² grote tentoonstellingsruimte van de overdekte hal. 225 exposanten en duizenden bezoekers uit alle hoeken van Europa en zelfs uit de Verenigde Staten en Japan nemen deel aan deze grote jaarlijkse afspraak.

De bezoekers bewonderen en marchanderen over oude poppen in celluloid of porselein, teddyberen, treinen, miniatuurauto’s en loden soldaatjes uit de ‘Nostalgic Collection’. Fans van Barbie kunnen er zelfs zeldzame stukken op de kop tikken in de afdeling `Barbie® in Brussels’. Ook originele tekeningen en stripalbums vallen er te bewonderen. In de afdeling ‘B.D. – Comix/T.V.-Series’ vindt men ook Amerikaanse comics.

Naast het speelgoed oogsten ook reclamevoorwerpen, email-borden, parfumflesjes en andere thema’s bewondering in de afdeling `Nostalgic Collection’.

Tegelijk vindt 4de editie plaats van “Vintage World” met allerlei objecten, meubelen en juwelen uit de periode 1925-1975 in een echte retro design sfeer. Kortom: elke verzamelaar vindt beslist iets naar zijn of haar gading.

De internationale jaarbeurs Collect-Hit© vindt plaats op zondag 1 oktober 2017 van 10.00 u tot 15.30 u in BRUSSELS KART EXPO, Alfons Gossetlaan, 9, 1702 Groot-Bijgaarden (België).

Meer info:

www.toymarket.eu

www.brusselskartexpo.be

Meer van Brussels Kart Expo :

Brussels Kart Expo