Vaste & tijdelijke locaties

Apr 16, 2024, 16:22
Business Center BRUSSELS KART, de eventlocatie bij uitstek

Business Center BRUSSELS KART, de eventlocatie bij uitstek

14 juni 2018

Strategisch gelegen aan de poort van de hoofdstad beschikt BRUSSELS KART als Business Center over heel wat troeven. Met vijf meeting rooms, een brasserie, een grote aanpalende parking en de mogelijkheid om een meeting eventueel te combineren met karting als teambuildingactiviteit vindt de klant er een waaier aan mogelijkheden.

Alleen al de ligging van BRUSSELS KART in Groot-Bijgaarden speelt in het voordeel van de eventlocatie: de gebouwen bevinden zich op een boogscheut van de E40 en de Brusselse Ring en op wandelafstand van het station van Groot-Bijgaarden. Eénmaal ter plaatse kan BRUSSELS KART een extra troef uitspelen: het complex beschikt over een aanpalende parking van niet minder dan 2.500 plaatsen.

De gebouwen zelf lenen zich uitstekend voor allerlei evenementen zoals meetings, business- en/of consumer-evenementen, productlanceringen, persconferenties, enz. De vijf meeting rooms, met een oppervlakte van 12 tot 300m², zijn uitgerust zijn met eigentijds audiovisueel materiaal. De zalen Estoril en Monza hebben een mooi uitzicht op de tuin, zaal Monaco beschikt over een panoramisch zicht op het kart-circuit

Precies dit laatste maakt van BRUSSELS KART een gedroomde plek om een meeting of klantenevenement te combineren met een wedstrijdje karting, dé perfecte teambuilding of incentive activiteit!  . De mooie zalen op het gelijkvloers hebben toegang tot de tuin. Bij mooi weer kan je buiten even verposen of een drink organiseren.

BRUSSELS KART organiseert op vraag ook helikoptervluchten, waarbij de deelnemers mooie plaatsen kunnen bewonderen voor een onvergetelijke ervaring!

BRUSSELS KART verzorgt ook met plezier de inwendige mens. Een koud buffet of een fijn menu voor de gasten? Met een eigen keuken speelt het team probleemloos in op alle wensen. In de stijlvolle brasserie (met terras) kan men terecht voor zowel een lichte lunch als een verfijnd menu.

www.brusselskart.be

Meer van Brussels Kart Expo :

Brussels Kart Expo