Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 8:58
Belgian Roof Day lokt recordaantal bezoekers in BRUSSELS KART EXPO

Belgian Roof Day lokt recordaantal bezoekers in BRUSSELS KART EXPO

29 november 2016

Op vrijdag 25 november tekende de dakensector massaal present op de negende editie van ‘Belgian Roof Day’ in BRUSSELS KART EXPO. De belevingsbeurs voor plat en hellend dak verwelkomde 4100 bouwprofessionals en breekt daarmee alle records. “Onze kracht zit in de totaalervaring, alle aspecten van het beroep komen aan bod”, klinkt de verklaring voor het succes.

Dankzij de hoge opkomst kan de organisatie, een samenwerking tussen de Nationale Raad van Dak- en Dichtingswerken en de Confederatie Bouw Afwerking, alweer terugblikken op een voltreffer van formaat. Het record van afgelopen jaar, toen de beurs nog 3.500 professionals mocht verwelkomen, gaat met sprekend gemak voor de bijl. Belgian Roof Day bevestigt daarmee haar reputatie als grootste en meest unieke belevingsbeurs voor de dakensector.

Het concept is ondertussen ook al meer dan gekend: op een dag tijd ontdekken bouwprofessionals heel wat nieuwe producten en materialen, en leggen ze tegelijk ook nieuwe contacten. Ze kunnen daarbij genieten van gratis catering.

De interactie en het menselijke aspect staat met andere woorden voorop. Dat ook de exposanten zelf overtuigd zijn van de meerwaarde van de beurs, vertaalde zich in een verdere uitbreiding ervan. De derde hal, die vorig jaar slechts deels gevuld was, werd dit jaar als volwaardige beurshal ingericht. Daardoor steeg ook het aantal exposanten naar een nieuw record: maar liefst 140 standhouders stelden afgelopen vrijdag hun nieuwe producten voor. Vorig jaar waren dat er 120.

Dat de organisatie voor BRUSSELS KART EXPO kiest, heeft niet alleen te maken met de uitstekende faciliteiten en de flexibiliteit van de hallen, maar evenzeer met de enorme parking en de uitstekende ligging op een steenworp van de E40 en de Brusselse Ring.

www.brusselskartexpo.be

Meer van Brussels Kart Expo :

Brussels Kart Expo