Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 9:31
Gezelligheid, vitaliteit ... uw eindejaarsevent in de Ardennen

Gezelligheid, vitaliteit ... uw eindejaarsevent in de Ardennen

29 november 2016

Een blokhut met knapperend haardvuur, een vuurkorf, warme wijn, bubbels en zakouskis ...  proef de magische sfeer van de kerstmarkten in onze groene provincie. Ontdek hier enkele leuke ideeën om het jaar op een gezellige en smakelijke manier af te sluiten met de collega’s.
 

IN DURBUY van 25/11 tot 08/01

Le Sanglier des Ardennes "Passeport gourmand" op de kerstmarkt van Durbuy.

Dit paspoort bevat 4 tickets waarmee men mag proeven van blini’s met kaviaar, 3 oesters en aardappel gevuld met foie gras, weggespoeld met een wit wijntje en een glas bubbels. Na dit originele aperitief, wordt de feestelijke maaltijd verder gezet in de Brasserie Fred van de Sanglier des Ardennes.

Prijs paspoort: 60 € per persoon (drank inbegrepen)

+32(0)86 21 91 56 - meeting@sanglier-des-ardennes.be

Le Jean de Bohême

Om in de sfeer te komen ontdekt u, aan boord van het toeristisch treintje, de geschiedenis van het stadje Durbuy en haar charmante straatjes, de panorama's en vooral de feeërieke eindejaarsdecoratie met duizenden twinkelende feestlichtjes. Dan is het tijd om te aperitieven in de houten chalet op de kerstmarkt met zachte muziek op de achtergrond. De avond wordt besloten in het restaurant met het 3-gangenmenu inclusief drank (wijn, water, koffie). 72€/persoon.

 +32 (0) 86/21 28 82 - reservation@jean-de-boheme.be

Beide hotels beschikken over vergaderzalen en gezellige kamers voor residentiële evenementen.

IN NASSOGNE van 02/12 tot 08/01

l’Insensé du Beau séjour... de gezellige sfeer van een bergchalet voor een ongedwongen bedrijfsetentje!  Na de Foie gras geniet u van een echte raclette met kaas uit de Haute-Savoie, sla en ham uit de Ardennen. Menu aan 25 € zonder drank.

 +(32)084/21.06.96

Le Beau Séjour beschikt over 25 kamers en een vergaderzaal voor al uw werksessies.

IN LA ROCHE-EN-ARDENNE

De Jachthut van Wildtrails

Hebt u al een plan voor een eindejaarsfeestje of kerstdiner met de collega’s? Waarom het niet eens over een andere boeg gooien met een complete retour naar de natuur? Middenin het dennenbos, aan de oevers van de Ourthe, wordt u opgewacht in een feeërieke jachthut voor een gezellige en smakelijke avond. Bij aankomst knettert het vuur, iedereen neemt plaats rond het vuur en geniet van een lekkere maaltijd.

Wilt u de avond in feeststemming verderzetten, dan kunt u terecht in de bar van de luxe gîte "Le Garde-Chasse", een gerenoveerde boerderij met 21 kamers & badkamers (72 bedden), die zich aan de rand van het dorpje Jupille bevindt.

Het lijdt geen twijfel dat uw collega's nadien weer aan de slag kunnen met opgeladen "groene" batterijen.

Tarief op maat.

info@wildtrails.be

Contacteer ons convention bureau via info@ardenne-meetings.be voor meer ideeën voor bedrijfsuitjes of bezoek onze website www.ardenne-meetings.be

Meer van Ardenne Meetings Convention Bureau :

Ardenne Meetings Convention Bureau