Event Destinations

Feb 16, 2019, 4:55
De Ardennen, de ‘Green Mice’ bestemming bij uitstek

De Ardennen, de ‘Green Mice’ bestemming bij uitstek

25 februari 2016

Op zoek naar een ideale plek voor uw evenement? In de buurt en toch een stukje exotisch? Zoek dan niet verder. Belgisch Luxemburg, beter bekend als de "Ardennen", kan bogen op uitstekend bewaard gebleven natuurgebieden voor ontspanning, herbronning en de meest diverse activiteiten in de buitenlucht.

Naast de prachtige landschappen die bestaan uit bossen en rivieren die ongetwijfeld het visitekaartje van de bestemming vormen, hebben de Ardennen nog tal van andere voordelen die vragen om ontdekt te worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van kleine steden en charmante dorpjes zoals Durbuy, Marche-en-Famenne of Bouillon, van de gastronomische finesse en de lekkere lokale producten met heerlijke authentieke smaken of van het rijke architecturale en culturele erfgoed met kastelen, herenhuizen en historische gebouwen die zich uitstekend lenen voor het organiseren van speciale evenementen ? En ook het brede scala aan attracties om de momenten van ontspanning op te smukken mag zeker niet onvermeld blijven.

Op zoek naar innovatieve en originele ideeën om de spirit van uw teams aan te scherpen? De grootste natuurlijk tuin van België is de ideale omgeving om te herbronnen en biedt talloze mogelijkheden voor sportieve activiteiten, zoals kajakken, mountainbiken, golfen, trekking, ... Maar de Ardennen staan ook voor andere leuke en soms zelfs onuitgegeven activiteiten ... Wat dacht u van het temmen van het Ardense trekpaard ? Of rijden met oude Minerva oorlogsjeeps ? Of astronaut worden voor een dag, een vlot of mini-energiecentrale bouwen of koken met streekproducten onder het toeziende oog van een Ardense chef?

Op vlak van overnachting en meetingplaatsen bieden de Ardennen een rijk palet aan modulaire faciliteiten met een persoonlijke service: kleine, karaktervolle en charmante hotels, vakantiecentra, exclusieve gîtes voor business meetings en twee congrescentra in een groene omgeving dichtbij de belangrijkste snelwegen. De keuze is enorm en professionele teams staan klaar om u een ​​onberispelijke service aan de beste prijs/kwaliteit-verhouding te bieden.

Als de Ardennen de reputatie hebben van ‘een plek waar het goed toeven is’, dan is dat ongetwijfeld te danken aan de gastvrijheid en vriendelijkheid van de bewoners.

‘Convention Bureau Ardenne Meetings & Incentives’ is hét contactpunt bij uitstek om de organisatie en de locatie van uw evenement in de provincie Luxemburg te vergemakkelijken.

Gewapend met een grondige kennis van de streek en de talrijke partners, geeft het team u graag uitgebreid gratis advies, rekening houdend met de behoeften van uw evenement (budget, aantal personen, de verschillende wensen...).

Neem zonder aarzelen contcat op en bezoek de website voor veel goede ideeën.

Convention Bureau Ardenne Meetings & Incentives

Tel. +32 (0)84 / 410.212 - info@ardenne-meetings.be - www.ardenne-meetings.be

Coördinator: Mevr Christelle Poncelet

Meer van Ardenne Meetings Convention Bureau :

Ardenne Meetings Convention Bureau