Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 5:57
Brussels Kart Expo thuisbasis voor FLEET Manager of the Year

Brussels Kart Expo thuisbasis voor FLEET Manager of the Year

19 januari 2017

Op dinsdag 10 januari organiseerde Effective Media voor de 22ste keer de FLEET Manager of the Year. Deze award gaat naar de man of vrouw die in het afgelopen jaar als meest verdienstelijke FLEET Manager werd beschouwd door de lezers van het magazine FLEET en 800 vooraanstaande spelers uit de Belgische fleetsector. Het gebeuren vond plaats in Brussels Kart Expo.

Het evenement ‘FLEET Manager of the Year’ is uitgegroeid tot dé nieuwjaarsreceptie van de Belgische automobielwereld. Alle spelers van de sector waren opnieuw aanwezig in Brussels Kart Expo dat zich opnieuw opwierp tot de ideale locatie voor dit nationaal gereputeerde event. De uitstekende ligging op een boogscheut van de E40 en de Brusselse Ring, de ruime parkeermogelijkheden én de flexibiliteit van de prominente locatie speelden duidelijk een rol bij de keuze. Bovendien is er via het kart-gebeuren de voor de hand liggende link met de automobielsector. 

Naast de uitreiking van de Fleet Manager of the Year 2017, die dit jaar werd toegekend aan Gauthier Helleputte (Mercedes-Benz), werden eveneens trofeeën overhandigd voor de meest verkochte wagen en bestelwagen en de meest verkochte fleetwagen in België.

De ‘Best Selling Awards’ voor de best verkochte voertuigen worden bepaald op basis van de officiële inschrijvingscijfers. De ‘Best Selling Car’ 2016 is de VW Golf, terwijl De Audi A4 dan weer de meest verkochte fleetwagen is en zich dus de ‘Best Selling Fleet Car’ mag noemen. De Best Selling Van ten slotte is de Citroën Berlingo.

Voor de tweede keer stond ook de verkiezing van de ‘Fleet Mobility Manager of the Year’ op het menu. Deze award werd toegekend aan Jurgen De Permentier (Eandis).

www.brusselskartexpo.be

Meer van Brussels Kart Expo :

Brussels Kart Expo