Vaste & tijdelijke locaties

Apr 23, 2024, 15:20
Tweede editie Fuel in Brussels Kart Expo groeit opnieuw uit tot een succes

Tweede editie Fuel in Brussels Kart Expo groeit opnieuw uit tot een succes

03 mei 2018

Onder de noemer ‘The one-day event that put you years ahead’ organiseerde Medialaan op 19 april 2018 voor de tweede maal ‘Fuel’ in Brussels Kart Expo. Mede door de aanwezige sprekers en de mooie troeven van de bekende eventlocatie aan de rand van de hoofdstad groeide het druk bijgewoonde eendaagse event uit tot een inslaand succes.

Media, technologie en telecommunicatie veranderen met de snelheid van het licht. Om de vinger aan de pols te houden, organiseerde Medialaan voor de tweede opeenvolgende keer een ontmoeting tussen professionals uit de sector en een rist vooraanstaande experten die stuk voor stuk innoverende oplossingen aanreikten. Jasna Rokegem van fashion tech studio Jasna Rok kwam spreken over modetechnolgie, Ian Forrester (‘Firestarter’ producer bij de BBC) had het over AI en creating content en futuroloog Dietmar Dahmen pakte uit met creatieve adviezen. Ook filmmaker, vlogger en YouTube-personaliteit Casey Neistat tekende present.

De bezoekers lieten zich graag inspireren door hun visie en voelden bijna letterlijk de energie van de mogelijkheden van morgen voor hun merken en bedrijven. Iemand sprak zelfs van een intellectueel Disneyland. Kortom: Fuel presenteerde opnieuw nieuwe technologieën uit de eerste hand en zorgde daarmee voor de nodige brandstof om de toekomst met vertrouwen aan te pakken.

Het gebeuren vond plaats in expo hall 2, zijnde 4800m². Niet alleen de talrijke faciliteiten van het complex, maar ook de strategische ligging aan de poort van Brussel en op amper 5 minuten te voet van het station van Groot-Bijgaarden, wisten de organisatie te overtuigen om net als vorig jaar voor Brussels Kart Expo te kiezen. Er is een ruime parking van 2500 plaatsen.  Bovendien bent u als organisator vrij van toeleveranciers, dat is een extra troef voor het organiseren van druk bijgewoonde evenementen.

www.brusselskartexpo.be

Meer van Brussels Kart Expo :

Brussels Kart Expo