Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 9:48
"Back to Business" bij Sandton Brussels Centre & Sandton Pillows Brussels

"Back to Business" bij Sandton Brussels Centre & Sandton Pillows Brussels

20 september 2016

Alle slippers en koffers worden opgeborgen, terwijl de laptops weer worden opgeladen. Zijn uw batterijen goed opgeladen? Om de vakantie goed af te sluiten hebben Sandton Brussels Centre en Sandton Pillows Brussels een speciale actie voor u, waardoor u weer helemaal terug in de werksferen komt. Ja, ja… Het is Back To Business!

Nadat alle ongelezen en belangrijke e-mails zijn bijgewerkt en de nodige vakantie ervaringen zijn gedeeld met de collega’s, is het dan toch echt tijd om weer aan de slag te gaan. Sandton Hotels zorgt voor een prettige werkervaring zonder zorgen. Met de persoonlijke aandacht voor al uw wensen en vragen zorgen wij ervoor dat u en uw collega’s weer geïnspireerd aan de slag kunnen. Met de verschillende vergaderarrangementen maken wij het u zo makkelijk en aangenaam mogelijk. Uiteraard is het mogelijk om deze arrangementen te personaliseren.

Het is meer dan vergaderen bij Sandton Hotels. Praat bij met collega’s en bespreek de dag in de comfortabele lounge bars van Sandton Brussels Centre en Sandton Pillows Brussels.  De unieke hotels in Brussel bevinden zich op prachtige locaties en de hotspots zijn op loopafstand van de hotels bereikbaar.

Om Back To Business goed in te luiden biedt Sandton Brussels Centre en Sandton Pillows Brussels in de maanden van september en oktober, een gratis ‘After Meeting Drink’ voor één dag meetings van 8 tot 15 personen.

Voor reservaties, meer informatie of een brochure kan u mailen naar sarah.renkin@sandton.eu met referentie “After Meeting Drink”.

Kijkt u zeker ook eens op de website www.sandton.eu

Meer van Sandton Hotels :