Vaste & tijdelijke locaties

Mar 19, 2019, 4:28
The Living, Winebar & Lounge, een nieuwe hotspot in hartje Brussel

The Living, Winebar & Lounge, een nieuwe hotspot in hartje Brussel

17 mei 2018

Niet zomaar een winebar of een restaurant. The Living, Winebar & Lounge is een huiselijke en inspirerende ruimte in het hart van het Pillows Grand Hotel Place Rouppe. Met een ongedwongen sfeer die uitnodigt om te genieten van een glas Ruinart champagne voor het diner of een lekker glaasje Verdil "Just Fucking Good Wine" met vrienden of collega’s na een lange werkdag.

The Living, Winebar & Lounge staat voor een totaalbeleving: je proeft er de heerlijkste ongecompliceerde en toch verfijnde gerechten bereid door chef-kok Trung Hoang-Dat* terwijl je nipt aan een uitstekend glaasje wijn van de voortreffelijke wijnkaart en wegdroomt in het hedendaags interieur met ingetogen chique materialen, gezellige zithoekjes en een prachtige open haard. En in de zomermaanden wacht het uitnodigende en afgeschermde terras aan de voorzijde van het hotel met uitzicht op het dynamische Rouppeplein. 

De wijnkaart biedt een ruime keuze aan wijnen per glas of per fles. Wijnliefhebbers kunnen genieten van de bekende klassiekers uit landen als Frankrijk, Spanje en Italië maar ook boeiende kleinere wijnhuizen ontdekken zoals de biowijnen van het huis Neleman. Of je nu kiest voor een veggietaartje, een vers bereid kabeljauwhaasje, een zoetigheid of een charcuteriebord, onze specialisten weten perfect welke wijn past bij jouw gerecht. En vice versa. 

Leuk weetje: alle wijnen kunnen ook aangekocht worden voor 15 euro minder dan de op de kaart vermelde prijzen.

* De keuken wordt geleid door chef-kok Trung Hoang-Dat. Na zijn opleiding aan de Spermalie Hotelschool te Brugge, verdiende deze West-Vlaamse chef zijn sporen bij onder andere Alain Ducasse in The Dorchester 3* in Londen, Va Doux Vent 1* in Ukkel en La Durée 2* in Izegem.

www.pillowshotels.com/brussels

Meer van Sandton Hotels :