Vaste & tijdelijke locaties

Oct 23, 2018, 23:32
Pillows Hotels verovert ook de Belgische markt

Pillows Hotels verovert ook de Belgische markt

11 januari 2018

Pillows Grand Hotel Place Rouppe, een luxe boutique hotel met all day dining service

Na de succesvolle start van dit splinternieuwe hotelconcept in Nederland, opent Pillows Hotels nu ook een eerste hotel in onze hoofdstad. Pillows Grand Hotel Place Rouppe verwelkomt gasten in een uniek hotelconcept waar luxe gelijk staat aan overnachten in een prachtig hotel dat het karakter uitdraagt van een groot woonhuis en waar ingetogen luxe en warme ambiance elkaar vinden.

Rogier Braakman, Managing Director van International Hotel Management Group, verduidelijkt: "We willen onze gasten een waar home away from home-gevoel bezorgen in een charmante en tegelijkertijd luxueuze sfeer middenin het drukke Brussel."

Het Pillows Anna van den Vondel in Amsterdam draait inmiddels op volle toeren en ook in Zwolle waar onlangs het Pillows Grand Hotel Ter Borch haar deuren opende, kent het concept bijzonder veel succes.

“Dat we vandaag een Pillows hotel openen in Brussel past helemaal in onze groeistrategie. De komende jaren willen we nog meer Pillows Hotels op de kaart zetten op verschillende locaties in Europa", vertelt Rogier Braakman, "Zo komen er in 2018 en 2019 hotels met Pillows-label in Deventer en Gent."

Het Pillows Grand Hotel Place Rouppe bevindt zich in een prachtig gerenoveerd neoklassiek gebouw op een historisch plein op een boogscheut van het bruisende Brusselse stadscentrum en heel wat bezienswaardigheden. De ideale uitvalsbasis om de Europese hoofdstad te verkennen. Het hotel beschikt over 43 unieke kamers en luxesuites. Alle hotelkamers lijken op maat gemaakt en voelen persoonlijk aan, terwijl ze ook stuk voor stuk pure klasse uitstralen met veel licht, luxueus bedlinnen, ultra-comfortabele bedden én stilte. Nikolaas de Boodt, directeur van het Pillows Grand Hotel Place Rouppe vertelt: "In hun kamer moeten klanten tot rust kunnen komen en daarom besteden wij veel aandacht aan details. We hebben extra geluidsisolatie voorzien, maar bijvoorbeeld ook een leeslampje aan het bed, een comfortabel hoofdkussen en heerlijk zachte lakens."

The Living, Winebar & Lounge, weerspiegelt de filosofie van het Pillows Grand Hotel Place Rouppe tot in de kern. Ontvangst, ontspanning in de lounge en eten en drinken in de Domestic Bar en Kitchen lopen hier naadloos in elkaar over. Hotelgasten kunnen de klok rond genieten van een lekker glaasje wijn, een originele afternoon tea, een snelle lunch of een lokale specialiteit. Andere specifieke voorziening in het Pillows Grand Hotel Place Rouppe zijn De Salons. Kleine groepen van 10 tot 20 personen kunnen deze reserveren voor Private Dinings of als vergaderfaciliteit met hoogwaardig audiovisuele apparatuur, zoals een groot tv-scherm met draadloze verbinding, soundbar en aansluitingen voor laptops.

Infofiche

Kamers
• 43 ruime en hedendaagse kamers
• Inclusief 2 Pillows suites van 46m²

Meeting rooms met state-of-the art audiovisuele voorzieningen
• Salon La Rouppe: 39m² , U-shape: 16-20 gasten
• Salon Chasseur: 36m², ovale meeting tafel voor 12 gasten

Winebar & Lounge “The Living”
• Open 24/7

Domestic Kitchen
• Chef Trung Hoang-Dat
• All day dining

Wellness (opening voorzien april 2018)
• Sauna, hammam, fitness en schoonheidsbehandeling ruimtes

Locatie
• Rouppeplein 17 – 1000 Brussel
• Gemakkelijk bereikbaar (10 min van het Zuidstation en van Brussel Centraal)
• 10 min wandelen van de Grote Markt

IHMG (International Hotel Management Group BV)
• Pillows Hotels is onderdeel van IHMG

Meer info op www.pillowshotels.com/brussels

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof Sandton Hotels :