Vaste & tijdelijke locaties

Apr 24, 2024, 16:29
Sandton Hotels maakt  in 2016 in België transitie naar Pillows

Sandton Hotels maakt in 2016 in België transitie naar Pillows

11 december 2015

Op 1 juli 2016 bestaat het gerenommeerde Sandton Grand Hotel Reylof 5 jaar en dat zal zeker gevierd worden. In deze voorbije periode heeft het hotel reeds meerdere prestigieuze awards in ontvangst mogen nemen waaronder 'Beste Hotel België' op de onafhankelijke reisvergelijkingssite Zoover. Vorige maand ontving het hotel nog de titel voor 'Best Hotel Lobby voor de zakenreiziger'.

Met de continue voortgaande groei van het hotel in Gent en de geplande transitie naar Pillows van de hotels in 2016, heeft Sandton Hotels tevens een aantal organisatorische aanpassingen bekendgemaakt.

Sinds 1 november jl. is Duco Heijbroek Area Manager Belgie geworden en in deze functie verantwoordelijk voor de 4 Sandton Hotels in Belgie. Naar aanleiding van deze wijziging zal Jaap Blijleven vanaf 1 januari 2016 de functie van Hotelmanager in het Sandton Grand Hotel Reylof op zich nemen. Eveneens vanaf begin volgend jaar zal Nancy Vanden Berghe, de functie van Director of Sales & Marketing invullen voor Sandton België. Om het sales team in eerste instantie te versterken zal Christine Dierickx, met jarenlange ervaring in de sector, in januari van start gaan als Sales Manager voor Vlaanderen met focus op Gent en Kortrijk. Een extra salespersoon voor Brussel wordt aangeworven om eveneens begin volgend jaar in dienst te treden.

Organisatie van Sandton hotels volop in beweging

Op 1 november jl. heeft het legendarische hotel De Filosoof in Amsterdam de deuren gesloten, om medio 2016 geheel vernieuwd als eerste Pillows Hotel in Amsterdam weer open te gaan. Sandton Hotels, eigenaar van De Filosoof, geeft hiermee haar visitekaartje af voor het vernieuwde concept Pillows. "Met dit merk willen we ons de komende jaren onderscheiden met elegante (stads)hotels," zegt Sandton oprichter en directeur Rogier Braakman. Pillows staat voor tijdloze ingetogen luxe, warmte en comfort, een ongedwongen steer en 'peaceful haven' om te onthaasten in een drukke omgeving. De bestaande Pillows hotels in Brussel en Zwolle (NL) worden de komende periode volgens het vernieuwde concept aangepast. Daarnaast zullen de huidige Sandton hotels in Gent, Brussel Centre en Cagnes-sur-Mer (FR) medio 2016 worden getransformeerd naar Pillows. Voor een groat aantal andere Sandton Hotels ligt de transitie naar Pillows in een latere periode in het verschiet.

Wij houden u de komende maanden alvast verder op de hoogte van de komende ontwikkelingen binnen Sandton Hotels en over de vorderingen aangaande Pillows Hotels.

Bij vragen of bijkomende informatie  hierover kan u zich steeds wenden tot Nancy of Duco.

Sandton Grand Hotel Reylof

Hoogstraat 36

9000 Gent

Tel: +32 (0)9/235.40.70

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof :