Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 20:53
“Leading Ladies” bij Sandton Grand Hotel Reylof…

“Leading Ladies” bij Sandton Grand Hotel Reylof…

19 mei 2015

Niet zomaar een Ladies' Night...

Begin mei lanceerde Sandton Grand Hotel Reylof een nieuw en wederkerend event: "Leading Ladies". Een zorgeloze avond vol sfeer en nieuwe kennismakingen in combinatie met een fijne workshop... For ladies only!

De eerste editie van "Leading Ladies" zorgde voor heel wat positieve reacties onder de aanwezige dames. In samenwerking met La Casa Del Habano werd een workshop verzorgd omtrent Romeo & Julliet sigaren & Spring Gin. Een gewaagde keuze? Ja, dat was het zeker. Maar geslaagd was het nog meer!

"Leading Ladies" gaat vanaf nu iedere derde donderdag van de maand* door in de private bar "Blue Bird" van Sandton Grand Hotel Reylof. Iedere avond staat in teken van een originele workshop met een groepje goedlachse dames aan een zachte prijs.

Bovendien valt er telkens een business lunch voor 1 persoon te winnen. Kortom, "Leading Ladies" is een aanrader voor iedere vrouw die net dat ietsje meer wil.

De volgende editie van Leading Ladies gaat alvast door op 18 juni met als workshop... Veuve Clicquot RICH

Veuve Clicquot RICH is de nieuwste revelatie van het gekende champagnehuis. Deze champagne kan heerlijk worden gecombineerd met één van de zes luxe ingrediënten. Een ware smaaksensatie met fris fruit, pittige paprika of zachte thee. Ook zo benieuwd?

Wij verwelkomen alle dames graag vanaf 18u00, zodat de workshop rond Veuve Clicquot RICH om 19u00 kan starten. Hierna blijft de bar open tot 23u00, zo kan iedereen verder genieten.

Inschrijven voor de volgende Leading Ladies op 18 juni kan alvast hier!

*met uitzondering van juli en augustus

www.sandton.eu/gent

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof :