Vaste & tijdelijke locaties

Apr 18, 2024, 20:03
Exclusieve teambuildings en seminaries in Wallonië

Exclusieve teambuildings en seminaries in Wallonië

18 mei 2015

Bedrijven en verenigingen gaan steeds vaker op zoek naar exclusieve locaties en belevenissen om een teambuilding of andere bijeenkomst de nodige luister mee te geven. Zoeken hoeft niet langer, want in Wallonië vinden we verschillende uitdagingen die perfect aansluiten op die behoefte.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een teambuilding met quadbikes of een seminarie op het water ?

QBX quadbikes – exclusieve teambuilding in België

Wildtrails biedt de mogelijkheid om een buitengewone ervaring mee te maken op QBX quadbikes. Deze activiteit zorgt voor een onvergetelijke teambuilding die perfect geschikt is voor zowel geoefende sporters als iets minder sportieve deelnemers. QBX quadbikes zijn een kruising tussen een gocart en een mountainbike. Het rijden met deze sensationele fietsen op vier wielen is eenvoudig aan te leren, comfortabel, ecologisch, veilig en 100% fun! Een downhill-parcours bezaaid met boomstronken, hobbelige rotspaden, sneeuw, modder of steile hellingen, niets houdt u nog tegen.

Singletracks in de Ardennen, een urbantrail over trappen en steile steegjes in de stad of cruisen op het platteland,... De quadbikes overwinnen elk terrein.

Meer informatie: www.wildtrails.be

Rivertours – seminaries op het water

Voor zowel privé evenementen als professionele bijeenkomsten kunnen we dankzij Rivertours nu ook het hele jaar door een schip afhuren. De varende feestzalen zijn geschikt voor een ruime waaier aan familiefeesten en bedrijfsevents. Ideaal dus om feest, vergadering of seminarie op het water te houden. Rivertours is de rederij en het aanspraakpunt voor reservaties van de vzw's Brussels by Water en Circuits Brabant-Hainaut die voor u alle soorten cruises op het water organiseren, en dat zowel in Brussel als in Wallonië.

Meer info: www.rivertours.be

Copyright Rivertour: ©rivertour
Copyright Wildtrails: © Wildtrails

Meer van VISITWallonia :