Vaste & tijdelijke locaties

Aug 5, 2020, 3:38
Decathlon kondigt nieuwe klantenkaart aan in Event Lounge

Decathlon kondigt nieuwe klantenkaart aan in Event Lounge

18 mei 2015

Om de lancering van de nieuwe klantenkaart de nodige luister bij te zetten, nodigde Decathlon de verkopers en medewerkers uit voor een aangename avond in de Event Lounge.

300 genodigden uit zowel België als het buitenland lieten zich graag verrassen in de Brusselse toplocatie.

De ondertussen welbekende Decathlon klantenkaart kreeg een facelift en gaat voortaan door het leven als de 'Team Decathlon'-kaart.

Net als in het verleden brengt de nieuwe klantenkaart flink wat exclusieve voordelen met zich mee. Naast speciale promoties en aanbiedingen in de winkel, worden de klanten via de kaart uitgenodigd op verschillende activiteiten en bijzondere evenementen. Om dat allemaal duidelijk te maken nodigde Decathlon niet minder dan 300 verkopers en medewerkers uit op een speciaal event. Omdat het gebeuren een leuke verrassing moest blijven, kregen de gasten in eerste instantie een uitnodiging toegestuurd met enkel een datum en plaats.

Elke week stuurde Decathlon dan een teaser met hints om de nieuwsgierigheid verder aan te wakkeren. Het spreekt voor zich dat op de avond zelf de gasten met hooggespannen verwachtingen om 19.00 u in de Event Lounge hun opwachting maakten. Na een fijn welkom stond in Convention 1 de presentatie van de nieuwe Team Decathlon-kaart op het menu.

Na de aankondiging koppelde Deacthlon het aangename aan het nuttige met drinks en fijne hapjes die door traiteur Food Lovers werden verzorgd.

www.eventlounge.be

Meer van Event Lounge :

Event Lounge