Vaste & tijdelijke locaties

Jul 29, 2021, 23:54
EU Green Week 2021 – Virtuele Conferentie in de Event Lounge

EU Green Week 2021 – Virtuele Conferentie in de Event Lounge

21 juni 2021

Een 100% digitale editie van de Green Week 2021, georganiseerd door het agentschap Team Work, vond plaats in de Event Lounge. Dit jaar waren de organisatoren op zoek naar een locatie die zowel milieubewust is, en tegelijkertijd ook vertrouwd is met professionele streamingtechnieken.

De keuze van de locatie viel uiteindelijk op de Event Lounge, die over deze twee troeven beschikt, en  daar bovenop ook nog eens een pak ervaring heeft in het organiseren van evenementen. Deze locatie heeft 2 ecologische labels (Green Key en Eco Dynamique **) en biedt een volledig uitgeruste studio van 1.250m² aan. Onder begeleiding van een technisch team (GSP2 & ManyThink) kon de eindklant zijn evenement vol vertrouwen uitvoeren. Voor dit evenement werden 5 studio's gecreëerd om de 194 sprekers aan het woord te laten, en dit verspreid over 4 conferentiedagen.

De Green Week 2021 stond in het teken van de « zero pollution ambition ». De Green Week 2021 is een gelegenheid om met alle belanghebbenden en geïnteresseerde burgers te bespreken hoe we kunnen samenwerken om de ambitie van een milieu zonder vervuiling en gifstoffen waar te maken. Het zal ook andere relevante Europese Green Deal-initiatieven onderzoeken, zoals klimaatinitiatieven, de volgende strategie voor chemische producten, evenals initiatieven op het vlak van energie, industrie, mobiliteit, landbouw, visserij, gezondheid en biodiversiteit.

Meer van Event Lounge :

Event Lounge