Vaste & tijdelijke locaties

Oct 14, 2019, 8:26
White Rabbit voor Makita in the Event Lounge

White Rabbit voor Makita in the Event Lounge

16 maart 2018

Schitterende video van indrukwekkend entertainment in de Event Lounge! Evenementbureau White Rabbit bewijst dat onbegrensde creativiteit mogelijk is in de Event Lounge. Pure magie!

In 2017 vierde Makita zijn 40e verjaardag in de Event Lounge. Makita liet dit feest organiseren door evenementenbureau White Rabbit, dat een bijzonder geslaagde combinatie creëerde met elk onderdeel van onze unieke locatie. Er was aan alles gedacht. Speciale lichteffecten: check. Steltlopende dames die op indrukwekkende wijze champagne serveren: check. Adembenemend podiumentertainment voor het ultieme “wow”-effect: check. En ja … zelfs zwemmers boven de hoofden van de gasten!

De avond begon met een ontspannen receptie in de loungebar. De aanwezigen werden er geëntertaind door tal van steltlopende dames met fancy make-up en kostuums. Daarna ging iedereen door naar de hoofdzaal, waar ze overweldigd werden door de meest indrukwekkende voorstellingen en spectaculair entertainment. Onze technische partner GSP2 maakte er met behulp van voortreffelijke belichting en special effects een nog specialere avond van. Voeg daar het overheerlijke eten van J&M Catering bij, en u begrijpt dat de aanwezigen zich geen seconde hebben verveeld. De sfeer was ongelooflijk en het gelach was aanstekelijk. De concerten en dj maakten de nacht nog swingender dan hij al was!

www.eventlounge.be

Meer van Event Lounge :

Event Lounge