Vaste & tijdelijke locaties

Oct 1, 2020, 21:22
Roularta stelt Marketer of the Year voor in de Event Lounge

Roularta stelt Marketer of the Year voor in de Event Lounge

17 november 2015

Op 21 oktober stelden STIMA en Trends-Tendances de 21ste ‘Marketer of the Year’ voor tijdens een unieke gala-avond voor 300 genodigden in de Event Lounge. Het netwerkevent omvatte niet alleen een receptie, gevolgd door de presentatie van de keynote en de live bekendmaking van de winnaar, maar ook een prestigieus diner.

Met de ‘Marketer of the Year’ bekroont een onafhankelijke jury een marketingvrouw of -man voor haar of zijn realisaties op het vlak van marketing en initiatieven om het marketingvak uit te dragen bij het grote publiek. Voor de bekendmaking van de laureaten koos Roularta voor de Brusselse Event Lounge. Na de ontvangst met champagne en hapjes in de Lounge Bar Area boeide professor Marc De Vos, directeur van het Itinera-instituut, het publiek met zijn keynote speech ‘Ongelijk maar fair’. Daarna volgde het hoogtepunt met de officiële bekendmaking van de 21ste Marketer of the Year, meer bepaald Anouk Lagae, Chief Marketing Officer van Duvel Moortgat en David Sempels marketing directeur bij Benelux AB InBev.

Tijdens het daaropvolgende galadiner met aansluitend open bar kregen de genodigden nog ruim de gelegenheid om de winnaars te feliciteren en met klanten en collega’s na te praten.

www.eventlounge.be

Meer van Event Lounge :

Event Lounge