Vaste & tijdelijke locaties

May 2, 2024, 0:10
Ontdek als eerste de nieuwe ‘Charming kamers’ van Château du Lac

Ontdek als eerste de nieuwe ‘Charming kamers’ van Château du Lac

17 november 2015

Het befaamde Martin’s Château du Lac aan het meer van Genval heeft recent alle Charming kamers volledig gerenoveerd en is helemaal klaar om uw eindejaars- en nieuwjaarsfeest te organiseren. Meer nog: het hotel biedt tijdelijk een premium korting voor meeting-evenementen die plaatsvinden in november, december en januari.   

De grondig gerenoveerde Charming kamers zijn knappe voorbeelden van wat het hotel ‘Urban Chic’ noemt of ‘een stijlvolle combinatie van romantiek en vintage chic’. Door gebruik te maken van zachte kwaliteitsmaterialen, tapijten die geïnspireerd zijn op het kasteel zelf, subtiele maar toch dynamische kleuren en een mooie mix van moderne en retro meubelen, is het designteam er in geslaagd een magische sfeer te creëren die comfort, welzijn en een goede nachtrust op de bekroonde matrassen naadloos met elkaar verenigt. Voel je helemaal ‘zen’ in een omgeving van subtiel tegen rotsen ruisende regenbuien en in het oog springende houten vloeren … U zult blij zijn de beslissing te hebben gemaakt!

Martin’s Château du Lac is de perfecte locatie om samen met collega's en medewerkers te feesten. Het team van Martin's Château du Lac staat klaar om het eindejaarsfeest waar u altijd van droomde of de party die u altijd al wilde houden, helemaal op maat te organiseren zodat het een avond uitgroeit tot veel meer is dan louter een mooie herinnering.

Wie nu boekt, geniet van de beste meetingtarieven van het najaar en de winter! En alsof dit nog niet genoeg is, krijgt u een premium korting van 10% op de eindfactuur als u boekt voor 30 november 2015.

Deze aanbieding is geldig voor nieuwe boekingen voor evenementen (meeting packages incl. overnachting voor min. 20 personen) die plaatsvinden tussen november 2015 en januari 2016, afhankelijk van beschikbaarheid. Vermeld bij de boeking de code: CDLPROMO15-16.

Voor info en reserveringen: neem contact op met het Meeting & Events team op +32 (0) 2 655 74 32 of e-mail naar mice@martinshotels.com

www.martinshotels.com