Vaste & tijdelijke locaties

Oct 1, 2020, 22:33
MR brengt nieuwjaarswensen over in Event Lounge

MR brengt nieuwjaarswensen over in Event Lounge

28 januari 2016

Op 14 januari 2016 koos MR (Mouvement Réformateur) voor de Event Lounge om haar beste wensen voor 2016 aan de Brusselse partijleden over te brengen.

In het gezelschap van onder meer minister Didier Reynders, Daniel Bacquelaine, Jacqueline Galant en Sophie Wilmes wenste MR-voorzitter Olivier Chastel een 500-tal leden van MR Brussel het beste voor het komende jaar. Tevens wilde onze premier Charles Michel niet op het appel ontbreken.

De gasten werden rond 19.00 u ontvangen en kregen eerst een aantal geïnspireerde speeches te horen om daarna te genieten van een schitterende receptie die door huiscateraar Chef Chez Soi in goede banen werd geleid.

Traditioneel groeide de nieuwjaarsreceptie uit tot een aangenaam en sfeervolle bijeenkomst van de talrijke militanten van de Franstalige liberale partij. De politici maakten van de gelegenheid gebruik om een punt te zetten achter het afgelopen politieke jaar en tegelijkertijd nieuwe projecten voor 2016 voor te stellen. Onder meer de terroristische aanslagen, de vluchtelingencrisis en de huidige economische ontwikkelingen kwamen daarbij ruimschoots aan bod.    

Hoe het er precies aan toeging? Neem hier snel een kijkje.

www.eventlounge.be

Meer van Event Lounge :

Event Lounge