Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 23:28
Beleef met uw gasten een prestigieuze avond in BOZAR

Beleef met uw gasten een prestigieuze avond in BOZAR

29 januari 2016

BOZAR stelt dit voorjaar kunst tentoon van het hoogste niveau. Ontdek het genie van Theo van Doesburg, het werk van Rembrandt - één van de grootste artiesten aller tijden - en het werk van wereldbekend conceptueel kunstenaar Daniel Buren tijdens een exclusieve privé-nocturne in BOZAR.

We nodigen u uit voor een exclusieve privé-nocturne om onze tentoonstellingen in alle rust te ontdekken. Inderdaad in alle rust, want u geniet met uw bedrijf van een privé-rondleiding met gids buiten de reguliere openingsuren. Met alles erop en eraan.

Theo van Doesburg. A New Expression of Life, Art and Technology - 26.02.’16 - 29.05.’16

“Zijn vooruitstrevende beeldtaal deinde uit in gebouwen, kledij, meubels en interieur. Een avant-gardist en samen met Piet Mondriaan de grondlegger van de kunststroming De Stijl. Reis mee naar het begin van de 20e eeuw en snuif de revolutionaire sfeer op van de avant-garde.”

Rembrandt In Black & White - 26.02.’16 – 29.05.’16

“Rembrandt was een van de belangrijkste Hollandse schilders en tekenaars van de zeventiende eeuw. Ontdek meer dan tachtig originele etsen in zwart-wit van deze meester.” Deze tentoonstellingen zijn in het kader van Nederlandse voorzitterschap van de Raad van de Europese unie.

Daniel Buren. A Fresco - 19.02.’16 - 22.05.’16

“Hoe kunstwerken tentoonstellen die zijn verankerd op de plaats waar ze zijn gemaakt? Daniel Buren ontwerpt al een halve eeuw een oeuvre van witte en gekleurde stroken in privéwoningen, gebouwen, musea en openbare ruimte. Bewonder aan de hand van een nieuw werk van Buren een overzicht van zijn vluchtige en permanente installaties."

Een exclusieve privé-nocturne in BOZAR:

Een privé-nocturne in BOZAR omvat parkingtickets voor uw gasten en VIP welkomdesk, een geleide rondleiding door onze ervaren gidsen (NL, FR en EN) en het gebruik van een receptieruimte met klasse*. Bovendien wordt uw evenement volledig opgevolgd door een event coördinator. Nocturnes zijn mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag na 18.00 uur.

*exclusief catering & catalogi

Een avond in een Brussels Art Deco-monument betekent:

  • in een informele sfeer een kwaliteitsmoment delen met uw klanten, collega’s of stakeholders
  • exclusieve toegang tot een tentoonstelling naar keuze
  • genieten van een receptie in het prachtige gebouw van Victor Horta
  • uw bedrijf koppelen aan een kunstenhuis met internationale uitstraling

Prijs:

  • Per ≤ 50 gasten : € 4 015
  • Per 51-100 gasten : € 6 850
  • Per 20 gasten : € 670

Om een privé-nocturne te boeken, mail naar: corp@bozar.be

Coverfoto:

Theo van Doesburg: Counter-Composition XIII (Contra-Compositie XIII), 1925–26 / Olie op canvas, 49.9 x 50 cm / Peggy Guggenheim Collectie, Venetië (Solomon R. Guggenheim Foundation, New York)

wwww.bozar.be

Meer van BOZAR :

Bozar - Paleis voor Schone Kunsten