Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 21:23
Verras je geliefde met het ultieme valentijnsgeschenk!

Verras je geliefde met het ultieme valentijnsgeschenk!

01 februari 2016

Koop nu de Dirty Dancing geschenkvoucher en geniet van de beste plaatsen (Golden Seats) voor de grootste danssensatie ter wereld, exlusief in Kursaal Oostende deze zomer (26 juli t/m 7 augustus). Speciaal voor valentijn krijg je bovendien een glaasje bubbels p.p. in de foyer van Kursaal Oostende, gratis geschenkverpakking en tijdelijk gratis verzending van het pakket. Het ideale Valentijnsgeschenk!

Is uw agenda voor volgende zomer nog te ver af om te plannen? Met de Dirty Dancing geschenkvoucher kan u genieten van de beste plaatsen in de zaal, maar u hoeft vandaag nog niet te beslissen.

Profiteer nu van deze Valentijnsaanbieding!

Boek nu

Bestel nu hét ideale Valentijns-geschenk en geniet van gratis cadeauverpakking, verzending en een gratis bon voor bubbels! U zal zonder twijfel de show stelen met dit geschenk.

Wenst u liever reguliere tickets aan te kopen zonder een bon voor bubbels? Dat kan dit uiteraard ook. Klik op 'boek nu' om uw gewenste show te kiezen.

Theatermenu               

Genieten van een diner of een lunch in ons huisrestaurant en een Golden Seat voor de show. Dat klinkt toch echt als ‘The Time of Your Life’ niet? U kan een theatermenu als een aparte categorie bestellen.

VIP & Groepen

Zin in een fantastische avond met het bedrijf of je vereniging? Geniet dan van de groepstarieven! Of mag het 'dat ietsje' meer zijn? Ontdek dan onze VIP-formules met catering.

Have the summer of your life!

www.kursaaloostende.be

Meer van Kursaal Oostende :