Vaste & tijdelijke locaties

May 20, 2022, 10:03
Kursaal Oostende pakt uit met nieuw foyerconcept met wijnbar

Kursaal Oostende pakt uit met nieuw foyerconcept met wijnbar

14 april 2022

Na de tientallen concerten die afgelopen maanden Kursaal Oostende overspoelden, is het duidelijk: het publiek geniet gretig van de shows, sfeer, ambiance en de beleving. Die live-beleving wordt voortaan extra bekrachtigd dankzij een nieuw en uniek foyerconcert. Inclusief wijnbar en liveband. 

Applaus in de concertzaal én erbuiten
“Bij Kursaal Oostende draait alles rond beleving. Met de lancering van het nieuwe foyerconcept blijft het ambiance troef, ook na de show. Opnieuw een leuke meerwaarde voor een bezoekje aan het Kursaal en Oostende”, aldus burgemeester Bart Tommelein. “Na bevraging van het publiek blijkt dat sommige bezoekers graag nog even in het Kursaal vertoeven om na te genieten. De wijnbar wordt daarom het nieuwe uithangbord, waar je verder proeft van livemuziek onder het genot van een goed glas wit, rood of rosé.”

De liveband “For Each, a Flower” zorgt er voor de swingende noten. Het coverduo Elien (zang) en Robbe (gitaar) tovert bekende nummers om tot nieuwe parels. Herkenbare hits van grote namen zoals Johnny Cash, Billie Eilish en Fleetwood Mac. Als dat geen goede reden is om een extra feestje te bouwen.

Extra lange avond
“Bij Kursaal Oostende zit je dus goed voor een extra lange avond vol entertainment! En dan hebben we het nog niet over de culinaire hotspots en sfeervolle cafés en terrassen op slechts een steenworp afstand. Al dan niet gecombineerd met een nachtje logeren in dé Stad aan Zee ”, zegt Peter Craeymeersch, Directeur Toerisme Oostende en Kursaal.

Meer van Kursaal Oostende :