Vaste & tijdelijke locaties

Apr 24, 2024, 20:45
Wine & dine in Oud Conynsbergh en Kasteel Fruithof

Wine & dine in Oud Conynsbergh en Kasteel Fruithof

14 april 2022

Kasteel Fruithof in Boechout en het vlakbij gelegen wijndomein Oud Conynsbergh slaan de handen in elkaar. Samen werkten ze een bijzondere formule voor groepen uit: Wine & Dine. Deze all-in formule combineert een bezoek aan het wijndomein van Oud Conynsbergh met een gastronomisch diner in Kasteel Fruithof.

Dit concept kan geboekt worden voor groepen vanaf 20 personen, en tot maximaal 120 gasten.

Download de brochure

Alles begint met een korte wandeling van Kasteel Fruithof naar het domein van Oud Conynsbergh. De gasten worden er ontvangen in de Molen van het domein waar hen een wijnproeverij met hapjes aangeboden wordt. Daarna leidt sommelier Steve Bette hen rond op de wijngaard aan de Molen.

Na het bezoek aan het wijndomein wandelen de gasten terug naar Kasteel Fruithof, waar hen een gastronomisch viergangendiner wacht. Bij de gerechten worden door de sommelier aangepaste wijnen van Oud Conynsbergh geselecteerd.

KASTEEL FRUITHOF

De geschiedenis van Kasteel Fruithof in Boechout gaat terug tot in de 16e eeuw. Vandaag staat het imposante gebouw in het teken van feest en gastronomie. De mooie ligging in het groen aan de rand van de Antwerpse metropool maken van Kasteel Fruithof een unieke locatie voor uw evenementen.

WIJNDOMEIJN OUD CONYNSBERG

Wijndomein Oud Conynsbergh bewijst dat ook in Antwerpen veelbelovende wijnen kunnen gemaakt worden.  Het assortiment omvat naast de witte auxerrois-wijnen, een rosé (gamay), een chardonnay, een cabernet en diverse rode wijnen (pinot noir). Alle wijnen worden geproduceerd volgens de regels van de biodynamische wijnbouw, zonder herbiciden of insecticiden en met een minimale impact op het milieu.

Kasteel Fruithof
Fruithoflaan 15, 2530 Boechout
www.kasteel-fruithof.be 
events@kasteel-fruithof.be
0478 28 27 83