Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 14:36
BOZAR: uw partner voor inspirerende events

BOZAR: uw partner voor inspirerende events

04 september 2015

Centraal gelegen op de 'Kunstberg' en vlot bereikbaar met het (openbaar) vervoer, verwelkomt het Paleis voor Schone Kunsten, de grootste culturele instelling in België, jaarlijks meer dan één miljoen bezoekers. Samenwerken met bedrijven zit in het DNA van BOZAR dat prat mag gaan op de organisatie van een indrukwekkend aantal corporate events,  seminaries, congressen, modeshows, debatten, galadiners ... en vele andere concepten.

Omwille van de synergie met het artistieke programma van BOZAR of niet, bent u steevast verzekerd van een professioneel georganiseerd evenement op een locatie die bol staat van geschiedenis en creativiteit.

Ga langs en ontdek het 33.000 m² grote Art Deco gebouw, ontworpen door de befaamde architect Victor Horta, en plan uw evenement in één van de theaters, tentoonstellingszalen of schitterende receptieruimten.

Het gebouw omvat 4.200 m² expositieruimte: de grote Henry Le Boeuf zaal (2.100 plaatsen), die overigens wereldwijd tot de vijf beste concertzalen behoort op vlak van akoestiek, de Kamermuziekzaal (480 plaatsen), de Studio (210 plaatsen) en de Terarkenzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Verwelkom uw gasten in de prachtige receptieruimten zoals de Rotonde Bertouille, het Koninklijk Salon en hét kroonjuweel van BOZAR: de monumentale Horta Hall.

Ontdek het allemaal (en nog veel meer) op www.bozar.be/business, en contacteer een van de Account Managers voor een op maat gemaakt voorstel voor uw volgende project.

Meer info:

BOZAR Corporate Development Team
T: +32 (0) 2 507 84 45
E: corp@bozar.be
www.bozar.be/business

Meer van BOZAR :

Bozar - Paleis voor Schone Kunsten